Diane Kruger

Stjel vinterstilen til Diane Kruger

Slik kopierer du den kule og varme looken fra Sundance Film Festival.

DIANE KRUGER: Gjør som den smellvakre stjernen, og hold varmen med lag på lag. Foto: All Over Press og produsentene
DIANE KRUGER: Gjør som den smellvakre stjernen, og hold varmen med lag på lag. Foto: All Over Press og produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Tyske Diane Kruger (37) er først og fremst kjent for sine roller i storfilmene «Troja», «National Treasure» og «Inglourious Basterds».

Men den smellvakre Hollywoodstjernen er også beundret for sin stilsans, og vi lar oss mer enn gjerne inspirere av dette varme og elegante antrekket hun bar under Sundance Film Festival - som for tiden går av stabelen i Utah.

LES OGSÅ: Siste motenytt fra Berlin

FÅ STILEN: Ullkåpe (kr 3200, Filippa K), skjorte (kr 600, Just Female), blazer (kr 300, Mango), belte (kr 600, Inwear), bukse (kr 400, Monki) og boots (kr 1000, Bianco). Foto: All Over Press og produsentene
FÅ STILEN: Ullkåpe (kr 3200, Filippa K), skjorte (kr 600, Just Female), blazer (kr 300, Mango), belte (kr 600, Inwear), bukse (kr 400, Monki) og boots (kr 1000, Bianco). Foto: All Over Press og produsentene Vis mer

Lag på lag

For å holde varmen i vinterkulda - som virkelig er på sitt verste i USA om dagen, er det lurt å kle seg i flere lag. På den måten kan du kle av og på deg plagg for å regulere temperaturen i løpet av dagen.

Diane Kruger er alltid velkledd, og vi elsker måten hun har kledd seg både smart, varmt og smashing på én gang. Her er plaggene som gir deg stilen:

LES OGSÅ: Stjernefavoritten slår til igjen

Slik stjeler du stilen:


 • Begynn med en hvit, enkel skjorte. Er det ekstra kaldt, kan du ha en ulltrøye under, den vil ikke synes uansett.
 • Velg en blazer i et grovt og varmt materiale - gjerne ull eller tweed. Ruter er vinterens store mønster, og trenden fortsetter også til våren.
 • Bruk et bredt belte over blazeren for å markere midjen. Da unngår du å «drukne» i plaggene, og du får en fin silhuett.
 • Sorte, smale jeans funker til alt. Her kan du selvfølgelig også velge en ulltights under om du ønsker.
 • Et par kule boots redder deg i vinterkulda. Når du kjøper ankelstøvletter og boots lønner det seg å velge skinn for at skoene skal holde seg fine i flere sesonger.
 • Kronen på verket er en kamelfarget kåpe. Gå for en oversized variant - det er både trendy og praktisk fordi du får plass til tykke plagg under.

 • LES OGSÅ: Er dette vårens sprøeste trend?

  JAKKETREND: La deg inspirere av disse stilsikre damene, og oppdater looken ved å la kåpen eller jakken henge over skulderne. Foto: All Over Press
  JAKKETREND: La deg inspirere av disse stilsikre damene, og oppdater looken ved å la kåpen eller jakken henge over skulderne. Foto: All Over Press Vis mer

  Effektfullt triks

  En trend denne sesongen er å la kåpen henge over skulderne, så om du allerede har en kåpe i garderoben er det en enkel måte å oppdatere antrekket på, uten at det det koster noe som helst. Husk bare å ha en skikkelig varm ullgenser under.

  LES OGSÅ: Droppet kjolen på prisutdeling


  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer