Matthew Williamson

Stjernedesigner festet natten lang med Kathrine Sørland

Designer Matthew Williamson var i Stockholm for å vise sitt nye designsamarbeid med kleskjeden Lindex. Etter visningen festet han med Kathrine Sørland og STYLEmag hele natten.

Stjernedesigner festet natten lang med Kathrine Sørland
Publisert
Sist oppdatert

I går kveld på Fotografiska i Stockholm viste designer Matthew Williamson sin kolleksjon for Lindex som lanserers 4. oktober. Etter visningen ble han med den norske gjengen på middag, og danset utover natten med "Skal vi danse"-aktuelle Kathrine Sørland.

Les også: Se Kathrine Sørlands favoritter fra Matthew Williamsons kolleksjon for Lindex

Stjernedesigner festet natten lang med Kathrine Sørland

WILLIAMSON-FEST: På Fotografiska i Stocholm viste designeren sin kolleksjon for Lindex. Den tidligere Melodi Grand Prix-vinneren Lorraine opptrådte på kveldens fest. Foto: Celine I. Aagaard.

Stjernedesigner festet natten lang med Kathrine Sørland

SKAL VI DANSE: Kathrine viste stjernedesigneren kunstene hun har lært fra TV-konkurransen "Skal vi danse". Foto: Celine I. Aagaard.

STYLEmag-redaktør Celine I. Aagaard som også var med på festen fikk muligheten til å ta en prat med Matthew Williamson før visningen tidligere på dagen.

 - Det er alltid smigrende for en designer å se hvordan vanlige damer styler plaggene, forteller Matthew til STYLEmag.

Stjernedesigner festet natten lang med Kathrine Sørland

DESIGNERMØTE: STYLEmag-redaktør Celine I. Aagaard fikk muligheten til å ta en prat med designeren før kveldens visning, Foto: STYLEmag.

Kolleksjonen er tilpasset den moderne kvinne, og spesielt den skaninaviske publikum. Matthew gleder seg stort til å se plaggene sine på kvinnen i gaten!

Kolleksjonen består av gjenkjennelige Williamson-klassikere silkekjoler med designerens klassiske print, en blå og svart bikerjakke, lekre kåper, en clutch med nydelig broderi og en clutch i semsket blått skinn.

 - Det blir elektrisk blått i kveld, sier Williamson til STYLEmag.

Les også: Matthew Williamson designer kolleksjon for Lindex

Stjernedesigner festet natten lang med Kathrine Sørland

MATTHEW WILLIAMSON FOR LINDEX: Kolleksjonen består av gjenkjennelige Williamson-klassikere silkekjoler med designerens klassiske print. Foto: Produsentene.

Designeren har tidligere hatt samarbeid med kleskjeden H&M, og forteller at det var en smigrende forespørsel og lett å si ja til Lindex da de spurte om et samarbeid. Spesielt også fordi 10 prosent av inntektene går til Rosa sløyfe-aksjonen.

Har du selv hatt noen i nær vennekrets eller familie som har vært rammet av kreft?

  - Der har jeg heldigvis vært veldig heldig, sier Matthew og banker i bordet. Men dette er en viktig sak, og hvem sier nei til å støtte noe sånt, sier han.

Matthew viste nylig sin kolleksjon for våren og sommeren 2014, og neste uke blir kolleksjon for Lindex til en langt hyggeligere pris enn hans eget merke lansert. Og det er toppmodellen Karlie Kloss som fronter kolleksjonen.

- Karlie er en helt fantastik modell, sier Matthew som også er venn med Kate Moss!

- Kate frontet den første kampanjen min, men jeg ser henne ikke så ofte. Pressen fokuserer dog på det som om vi er bestevenner...

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer