H&m

Stjernedryss og kø-ståing da H&M hadde visning i Paris

Den svenske kleskjeden fikk sin franske moteuke-debut, mens kjendiser som Ashley Olsen sto i kø for å komme inn.

Da den svenske kleskjeden H&M skulle vise en kolleksjon på catwalken for første gang på åtte år (da regner man ikke med deres designsamarbeid) var det i ærverdige Museé Rodin i Paris. Med det fikk de i samme slengen sin moteuke-debut i den tradisjonsrike motebyen. 

Moteuken er i full gang i den franske hovedstaden, og stjerner som Ashley Olsen, Emma Roberts og Chloé Grace Moretz dukket opp for å sjekke ut hva kleskjeden tilbyr kundene sine til høsten. 

Da dørene åpnet øste det på med folk som alle måtte stå i kø for å komme seg inn.

- At Ashley Olsen står i kø og prioriterer H&M under en hektisk moteuke i Paris sier mye om hvilken rolle klesgiganten har fått i bransjen, sier sjefredaktør Celine I. Aagaard.

H&M ble etablert i Sverige i 1947, og har siden det opprettet butikker verden rundt og gjennomført utallige designsamarbeid med tungvekterne i motebransjen, som Karl Lagerfeld, Maison Martin Margiela og Viktor & Rolf. Aagaard forteller videre at Olsen uten tvil var den som fikk mest oppmerksomhet, men at hun hele tiden var godt beskyttet av egne sikkerhetsvakter.  

Les også: Kaos var det også da Maison Martin Margiela presenterte sin kolleksjon i New York.

STJERNEDRYSS

Kleskjeden hadde innredet ulike rom i museet som modellene spaserte gjennom. It-modellen for øyeblikket, Cara Delevingne, avsluttet showet og flørtet med publikum underveis i sin ferd gjennom rommene. 

- Det var et veldig bra show. Jeg følte at jeg var i et H&M-hus, samtidig som det var mitt hus. Jeg hadde det veldig gøy, forteller Cara Delevigne i en pressemelding. 

STYLEmag var på plass under visningen, og fikk knipset bilder av moteikon og Chanel-muse Caroline de Maigret, den russiske it-jenta Elena Perminova og designer Ashley Olsen. 

KLÆRNE

Klærne som ble presentert var en sober tolkning av høsten, med silhuetter, svart-hvitt og en god dose it-plagg (som for eksempel en saueskinnsvest).

- Til høsten skal vi kvinner være litt tomboy. Kapteinluen er fortsatt hot, det samme er de knelange støvlettene, capen og herrebuksene, sier Aagaard.

H&M pleier å være raskt ute med sine tolkninger av trender som har blitt vist på catwalkene og New York Times´utsendte var en av dem som både undret over budsjettet på visningen og deres raske fart i å tilpasse og produsere trender og it-plagg som nettopp har blitt vist av en annen designer. Anmelderen kunne imidlertid også melde at klærne så ganske bra ut i utførelse og design. 

Stjernene som var på plass var hovedsakelig kledd opp i merket, og både Chloe Grace Moretz og Emma Roberts mente at dette showet satte H&M i et nytt lys og sa de begge var fan av kjeden.

- Jeg elsker moteshowet, og jeg elsker H&M.  Jeg bruker H&M hele tiden da klærne er så anvendelige og lette å sette sammen på ulike måter, sier skuespiller Emma Roberts i en pressemelding. 

Se video og bilder under!

SE VISNINGEN: Se kjendisene som var til stede på visningen i denne videoen. Video: H&M

image: Stjernedryss og kø-ståing da H&M hadde visning i Paris

IKON: Caroline de Maigret jobber som modell og er blant annet muse for Chanel. Hun dukket opp i et enkelt svart-hvitt antrekk. Foto: Celine I. Aagaard

Les også: Vanessa Paradis modell for H&M. 

image: Stjernedryss og kø-ståing da H&M hadde visning i Paris

MAGEKORT: Russiske Elena Perminova i magekort topp på H&M-visning. Foto: Celine I. Aagaard

image: Stjernedryss og kø-ståing da H&M hadde visning i Paris

TOPPMODELLER PÅ CATWALKEN: Arizona Muse var en av toppmodellene som gikk visning for H&M. Foto: Celine I. Aagaard

image: Stjernedryss og kø-ståing da H&M hadde visning i Paris

KAMERASKY: Ashley Olsen hastet inn på visningen. Foto: Celine I. Aagaard

image: Stjernedryss og kø-ståing da H&M hadde visning i Paris

PÅ MOTESHOW: Chloe Grace Moretz, modell Pixie Geldof, skuespiller Emma Roberts og designer Ashley Olsen var på H&M-visning i går kveld i Paris, alle for anledningen kledd i H&M. Foto: H&M

 

Vi gjør oppmerksom på at STYLEmag ble invitert av H&M til visningen i Paris.

Vil du abonnere på STYLEmag? Sjekk ut tilbudet her!

 

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: