Roberto Cavallis

Stjernefest for H&M

Designer Roberto Cavallis kolleksjon kommer i butikkene 8. november. Her kan du se hva du har i vente.

Publisert
Sist oppdatert


Stjernene er helt ville etter den italienske designeren Roberto Cavalli. De elsker hans glamorøse, sensuelle og sexy stil. Snart er det folkets tur. Cavalli har nemlig gjort som Madonna, Karl Lagerfeld, Stella McCartney og Viktor og Rolf, og designet en enkeltstående kolleksjon eksklusivt for H&M.

 • Stjernedesigner til H&M

 • Til lyden av paparazzi-helikopter og blitzregn ble kolleksjonen «Roberto Cavalli at H&M» vist for verdenspressen for første gang i Salone delle Fontane i Roma torsdag kveld. Den var et syn for øyet, med sine flagrende chiffonkjoler i leopardmønster, glitrende 20-talls babydolls og bling bling-smykker.

  SE KOLLEKSJONEN HER.

  - Kolleksjonen er bygd opp rundt Roberto Cavallis favorittplagg opp gjennom årene, og mange av dem er skapt for å bæres på den røde løperen. Cavallis mote handler imidlertid ikke bare om den røde løperen, men også om en positiv og optimistisk innstilling - om å gi hverdagen et anstrøk av luksus med en rikelig dose moteglamour, sier Margareta van den Bosch, sjefsdesigner i H&M.

  Stjerner som Sharon Stone og Halle Berry var på plass på festen, iført svarte antrekk fra kolleksjonen. De hadde mye pent å si.

  - Roberto Cavalli er en av mine favorittdesignere. Klærne hans er sexy og han er alltid på kanten og forandrer seg før andre designere. Jeg synes samarbeidet med H&M er veldig bra fordi nå kan alle kvinner bære hans design, sa Halle Berry.

  Sharon Stone var ikke mindre imponert.

  - Jeg synes samarbeidet med H&M er en god ide. Klærne ser fantastiske ut og reklamen er vakker. Roberto Cavalli er en dyktig designer som vet hvordan man lager klær som er både chic og sexy.

  Cavalli selv er svært begeistret.

  - Jeg er stolt over å skulle bringe den livlige og positive ånden som preger arbeidet mitt til et nytt publikum, som vil kunne se og tolke stilen min individuelt. Jeg elsker frihet og utfordringer: det å viske ut grenser og eksperimentere med ulike retninger. Jeg kommer til å tilføre Hennes & Mauritz et snev av glede og drømmer, sier han.

  På festen viste supermodellene Erin Wasson og Jessica Stam fram korte og lange chiffonkjoler med Cavallis etterhvert så berømte dyremønster, miniskjørt med perler og paljetter, feminine jakker og bukser med smokingdetaljer samt en overdådig kjole i plissert gullamè til 2698 kroner. Den dyreste i H&Ms historie.

  Snart er det din tur. Klærne vil legges ut for salg i 200 utvalgte H&M-butikker verden over i en begrenset tidsperiode fra og med 8. november 2007.

  Les også: Madonna designer for H&M

  Her får du kjøpt vesker og lommebøker fra Roberto Cavalli.

  Det var høy kjendisfaktor på festen. Her er Roberto Cavalli med skuespiller Halle Berry.
  Det var høy kjendisfaktor på festen. Her er Roberto Cavalli med skuespiller Halle Berry. Vis mer
  - Jeg synes samarbeidet med H&M er en god ide. Klærne ser fantastiske ut og reklamen er vakker. Roberto Cavalli er en dyktig designer som vet hvordan man lager klær som er både chic og sexy, sa Sharon Stone, som var en av mange stjerner på festen.
  - Jeg synes samarbeidet med H&M er en god ide. Klærne ser fantastiske ut og reklamen er vakker. Roberto Cavalli er en dyktig designer som vet hvordan man lager klær som er både chic og sexy, sa Sharon Stone, som var en av mange stjerner på festen. Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer