Cannes

Stjernene bærer juveler for millioner under filmfestivalen i Cannes

Ett av smykkene koster 11 millioner kroner! Sjekk ut det glitrende tilbehøret nederst i saken!

FILMFESTIVALEN I CANNES: Det er ikke småtteri kjendisene smykker seg med under det storslåtte arrangementet, som har offisiell åpning onsdag. Sjekk ut de glitrende juvelene i bildekarusellen nederst i saken! Foto: Ap
FILMFESTIVALEN I CANNES: Det er ikke småtteri kjendisene smykker seg med under det storslåtte arrangementet, som har offisiell åpning onsdag. Sjekk ut de glitrende juvelene i bildekarusellen nederst i saken! Foto: Ap Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når hele verdens superstjerner tropper opp på alle de røde løperne gjennom året, er det som oftest kjolene som får mest oppmerksomhet. For i tillegg til å bære en rådyr kjole av en av verdens største designere, smykker de også seg med juveler til millionbeløp.

Noen er mer subtile enn andre - som for eksempel Emma Watsons (26) ear cuffs fra 2013. Og hvem kan vel glemme det glitrende slangesmykket Jessica Biel (34) møtte opp i under filmfestivalen i Cannes i 2013?

Smykkene er mange, og prisene er skyhøye! Til Stylight avslører Beth Bernstein, smykkeekspert og forfatteren bak «If These Jewels Could Talk», summene bak de glitrende smykkene.

Slangekjedet til Jessica Biel fra Bulgari kostet nemlig over 11 millioner norske kroner. Ganske kjipt om det plutselig skulle løsne på den røde løperen, eller hva? Da gjenstår det bare å drømme seg bort i de mest glitrende smykkene som finnes - og de dyreste!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer