Jakke

Stjernene ELSKER denne jakka

Det gjør vi også, siden den er midt i blinken for norsk sommer OG perfekt å bruke utover høsten.

ARMYJAKKEN ER HOT I SOMMER: La deg inspirere av skuespiller Jessica Alba, og bruk it-jakken til jeans og løse bukser - perfekt til både sandaler, Vans og armyboots.  Foto: All Over Press
ARMYJAKKEN ER HOT I SOMMER: La deg inspirere av skuespiller Jessica Alba, og bruk it-jakken til jeans og løse bukser - perfekt til både sandaler, Vans og armyboots. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er det noe vi kvinner aldri kan få nok av, så er det en super sommerjakke som går til alt du har i klesskapet, og som gjør at vi ikke fryser når vi spiser reker på brygga utover kvelden.

I likhet med skinnjakken, blazeren og olajakken, er en armygrønn militærjakke et absolutt «must» akkurat nå.

Den er ikke bare perfekt match til norsk sommervær, som har det med å veksle mellom sol og skyer, men den er også midt i blinken på alle feriens morsomme festivaler og utendørsarrangementer.

Kul stil på 1-2-3

Armyjakken er høyt elsket blant stjernene, og skuespiller Jessica Alba går i den så ofte hun bare kan.

Vil du stjele noen av stiltriksene hennes, bruker du den til en løs og deilig bukse, armyboots og en enkel t-skjorte.

En avslappet boyfriendjeans som du bretter opp bena på til sandaler eller behagelige sneakers gjør også looken komplett.

Tips: Har du med en ekstra ullgenser i veska, vil jakken holde deg varm - og stilsikker, selv på kalde norske sommerdager.

Kort modell for lange ben

Ønsker du å fremheve og forlenge beina, kan en litt kortere variant (gjerne med snøring i livet, som fremhever midjen), være med på å fremheve akkurat disse attributtene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer