Fam Irvoll

Stjernene elsker Fam fra Oslo

Nå har også Beyonce lånt klær fra den Oslo Fashion Week-aktuelle designeren.

STORE NAVN: Beyoncé er blant artistene som nå kan bli å se i klær fra den norske designeren Fam Irvoll, som er født og oppvokst i Oslo. Denne uken viser hun klærne sine under Oslo Fashion Week. Foto: All Over Press og Cecilie Leganger
STORE NAVN: Beyoncé er blant artistene som nå kan bli å se i klær fra den norske designeren Fam Irvoll, som er født og oppvokst i Oslo. Denne uken viser hun klærne sine under Oslo Fashion Week. Foto: All Over Press og Cecilie Leganger Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Norske kjendiser er for lengst solgt. Mira Craig, Mariann Thomassen, Samsaya og Charlotte Thorstvedt er alle fans av den fargerike designeren Fam Irvoll, som for øvrig er aktuell med sin høst-vinter kolleksjon på Oslo Fashion Week i kveld. Men hun blir også lagt merke til internasjonalt.

Lady Gaga har uttalt seg i rosende ordvendinger om Fam, og Mika bruker hennes strikkede muffins i videoen «We Are Golden».

Men det stopper ikke der.

Irvolls PR-byrå I London har nylig lånt ut designerens klær til flere store stjerner. Rihannas stylist har lånt plagg, i tillegg til Lady Gaga som er fan fra før. Og selv R&B-dronningen Beyoncé blir kanskje å se i klær fra Fam Irvoll, etter at hennes stylist lånte flere designs.

- Det er kjempegøy at hun kanskje ønsker å bruke noe. Skikkelig morsomt, sier Fam til KK.no

Også vokalisten Marina i Marina & the Diamonds samarbeider med Fam.

- Jeg er veldig inspirert av Fam Irvoll, she’s just very bright! Hun har designet jordbærgenseren min. Hun er norsk, ja?, sier Marina til Lydverket.

Påsydde diamanter

Nå skal Fam designe sceneantrekk for bandet. Det betyr påsydde diamanter.

- Jeg skal designe to-tre antrekk for Marina and the Diamonds, som hun skal ha på seg når hun holder konserter. Hun har allerede en rosa kjole med en fugl på jeg har laget, men trenger diamanter påsydd. (...) Alle antrekkene skal ha diamanter. Det blir gøy å se hvor crazy hun er. Det virker som hun er litt gal, og dét er bra, sier designeren til Lydverket.

KK.no har også testet klærne til Fam:


- Vær leken og fargerik

Klærne til Fam Irvoll er uten tvil langt mer fantasifulle og fantastiske enn det den gjengse kvinne har i garderoben sin.

Hun gir gjerne motetips til folk som vil jazze opp stilen sin litt;

- Ting som ikke matcher, matcher - det er mitt beste tips. Vær veldig fargerik, bare gå helt crazy, har Fam tidligere uttalt til KK.no

- Jeg tror ikke man må være så redd for alt mulig, heller være litt leken og humoristisk, det er ingen grunn til å ikke tørre å være kreativ, legger hun til.

Fam Irvoll viser sin nyeste kolleksjon på Oslo Fashion Week som pågår denne uken. Se hele programmet her

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer