Victoria Beckham

Stjernene elsker klærne hennes

Ikke bare får hun skryt for sin egen stil, men stjernene elsker å kle seg i Victoria Beckhams design.

STILIKON OG DESIGNER: Victoria Beckham bruker stadig sine egne design, og hun er langt fra den eneste. Stjernene elsker kjolene og jeansene hennes. Foto: All Over Press
STILIKON OG DESIGNER: Victoria Beckham bruker stadig sine egne design, og hun er langt fra den eneste. Stjernene elsker kjolene og jeansene hennes. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Joda, hun ble opprinnelig kjent som Spice Girl og fotballfrue, men Victoria Beckham har for lengst skapt seg en rolle som stilikon og designer.

Og i motsetning til mange andre kjendiser som prøver seg som designere, gjør Posh suksess. Da den første veska hun designet ble lagt ut for salg, ble den faktisk revet bort på én dag.

Skryt fra alle kanter

Etter visningen av høstkolleksjonen i New York i vinter, høstet fru Beckham ros fra internasjonal motepresse, som hyllet hennes nye karriere.

Se bilder av høstkolleksjonen her:

Og det er ikke bare pressen som skryter. Kjendisene ser ut til å elske designet hennes.

Se som de stråler

Twitter (ekstern lenke) skriver Victoria Beckham stadig om alle stjernene hun observerer i sine egne kreasjoner, tydelig stolt.

– Se hvor vakker @mrskutcher (Demi Moore, journ.anm.) er i Victoria Beckham SS12, skriver hun blant annet.

Også skuespiller Kate Winslet, supermodell Milla Jovovich og skuespiller Sarah Jessica Parker får skryt av designeren for måten de bærer henholdsvis en kjole, et par solbriller og et par jeans designet av Victoria Beckham.

Cheryl Cole er også observert i en av fotballfruens kreasjoner, også den med den markerte glidelåsen langs hele ryggraden og ned skjørtelengden – det som må kalles Victoria Beckhams signatur.

Se bilder av stjernene her:Så gjenstår det å se om mannen David Beckham gjør like stor suksess når han blir fast gjestedesigner for H&M.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer