Golden Globes 2019:

Stjernene gikk for fargesterk sminke under Golden Globes

Er blå maskara på vei tilbake?

FARGESTERK SMINKE: Camilla Belle var blant kjendisene som valgte en farget øyeskygge under prisutdelingen. Foto: Scanpix
FARGESTERK SMINKE: Camilla Belle var blant kjendisene som valgte en farget øyeskygge under prisutdelingen. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Natt til mandag norsk tid gikk den prestisjefylte prisutdelingen Golden Globes av stabelen i Los Angeles. Flere av verdens mest kjente fjes hadde samlet seg for å se hvem som stakk hjem med de gjeve prisene. Allerede har vi tatt en titt på de mange vakre kjolene som befant seg på prisutdelingen, men nå er det på tide å se på den fantastiske sminken. Se alle antrekkene fra Golden Globes her.

Store stjerner som Julia Roberts (51), Emma Stone (30) og Lupita Nyong’o (35) hadde tatt turen til den solfylte byen i USA. Både Roberts og Stone gikk for en langt mer nøytral look enn sistnevnte. Nyong’o, som ofte er på vår liste over best kledde, hadde til sin knallblå kjole gått for øyesminke i matchende farge.

Det stemmer! Nyong’o tok fram den gode, gamle blå maskaraen. I tillegg hadde hun toppet det hele med en eyeliner i samme farge. Sminken har fått stor oppmerksomhet verden over, blant annet fra store motemagasiner som Vouge, Grazia og Glamour.

Lupita Nyong'o. Foto: Scanpix
Lupita Nyong'o. Foto: Scanpix Vis mer

Men det var ikke bare «Black Panther»-skuespilleren som hadde valgt en skarp øyesminke til årets Golden Globes. Også den brasiliansk-amerikanske skuespilleren Camilla Belle (32) gikk for en fargesterk øyesminke.

Belle hadde tatt i bruk havets farger og hadde blant annet både grønt, blått og et hint av gult rundt øynene. Skuespilleren hadde på seg to antrekk denne kvelden. Først en blå kjole i havfrue-stil til selve utdelingen, deretter byttet hun til en langt mer sommerlig variant.

Til Golden Globes etterfesten valgte hun å bytte ut rød løper-kjolen for en mer sommerlig og luftig kjole i grønt med et blomsterprint. Likevel beholdt hun den sterke øyeskyggen og de mer nøytrale, rosa leppene.

LES OGSÅ: Startet Kendall Jenner en ny eyeliner-trend her?

Camilla Belle. Foto: Scanpix
Camilla Belle. Foto: Scanpix Vis mer

Også den verdenskjente artisten - og nå skuespiller - Lady Gaga (32) skilte seg ut på den røde løperen, men ikke på den kjente, sjokkerende Lady Gaga-måten vi har sett tidligere.

«A Star Is Born»-stjernen hadde for anledningen farget håret i en isblå farge, og toppet det hele med sminke som matchet til. Sminken på både hud og lepper ble holdt nøytralt, mens øynene glitret i sølv- og blåtoner.

Det er ingen tvil om at øyeskygge i spreke farger er en trend på den røde løperen i år!

LES OGSÅ: Tre skandinaviske hudpleiemerker du må se opp for

Lady Gaga. Foto: Scanpix
Lady Gaga. Foto: Scanpix Vis mer

Camilla Belle og Lady Gaga var nemlig ikke de eneste som gikk for en fargesterk øyeskygge under årets Golden Globes. «Riverdale»-stjernen Lili Reinhart (22) strålte i en rød kjole med matchende øyeskygge.

Golden Globe-nominerte Thandie Newton (46) gikk for en langt mer nedtonet look, men likevel en iøynefallende sminke. Sotede øyne kan nemlig gjøres på så mange måter. Mange tenker nok umiddelbart på den klassiske svarte varianten, men sannheten er at du kan bruke alle mulige farger for å oppnå denne looken!

Vis mer Vis mer
Lili Reinhart. Foto: Scanpix
Lili Reinhart. Foto: Scanpix Vis mer
Thandie Newton. Foto: Scanpix
Thandie Newton. Foto: Scanpix Vis mer

«Make Me Feel»-sangeren Janelle Monae har som mange andre artister beveget seg inn i filmindustrien. Du har kanskje sett henne i fjorårets storfilm «Hidden Figures»? Hun er ofte å se på den røde løperen, og pleier stadig å prøve ut nye antrekk og trender.

Årets Golden Globe-antrekk har fått mye oppmerksomhet - blant annet fra KKs ansvarlige redaktør Ingeborg Heldal. Les mer. Til det svarte og hvite antrekk med gulldetaljer, hadde Monae valgt en sminke som sto svært fint til. Nemlig en solkysset look med nøytrale lepper og øyeskygge i gull.

En slik sminke er det mange av oss som tyr til året rundt - spesielt solpudderet. Men det er ikke alltid man husker helt hvordan denne skal legges. Sjekk ut videoen under, så får du svaret:

LES OGSÅ: Blir dette årets store trendfarge?

Makeupartist Corinne Alice Nordstaa Skau viser deg hvordan! Vis mer
Janelle Monae. Foto: Scanpix
Janelle Monae. Foto: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer