Golden Globes 2019:

Stjernene gikk for fargesterk sminke under Golden Globes

Er blå maskara på vei tilbake?

FARGESTERK SMINKE: Camilla Belle var blant kjendisene som valgte en farget øyeskygge under prisutdelingen. Foto: Scanpix
FARGESTERK SMINKE: Camilla Belle var blant kjendisene som valgte en farget øyeskygge under prisutdelingen. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Natt til mandag norsk tid gikk den prestisjefylte prisutdelingen Golden Globes av stabelen i Los Angeles. Flere av verdens mest kjente fjes hadde samlet seg for å se hvem som stakk hjem med de gjeve prisene. Allerede har vi tatt en titt på de mange vakre kjolene som befant seg på prisutdelingen, men nå er det på tide å se på den fantastiske sminken. Se alle antrekkene fra Golden Globes her.

Store stjerner som Julia Roberts (51), Emma Stone (30) og Lupita Nyong’o (35) hadde tatt turen til den solfylte byen i USA. Både Roberts og Stone gikk for en langt mer nøytral look enn sistnevnte. Nyong’o, som ofte er på vår liste over best kledde, hadde til sin knallblå kjole gått for øyesminke i matchende farge.

Det stemmer! Nyong’o tok fram den gode, gamle blå maskaraen. I tillegg hadde hun toppet det hele med en eyeliner i samme farge. Sminken har fått stor oppmerksomhet verden over, blant annet fra store motemagasiner som Vouge, Grazia og Glamour.

Men det var ikke bare «Black Panther»-skuespilleren som hadde valgt en skarp øyesminke til årets Golden Globes. Også den brasiliansk-amerikanske skuespilleren Camilla Belle (32) gikk for en fargesterk øyesminke.

KK Pluss - mer av virkeligheten

Få tilgang til alt innholdet på KK.no:

Eksklusive kvalitetsartikler

Prisvinnende reportasjer og avsløringer

Premium format og lekker presentasjon

Intropris

måned
1,- / 1 måned

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer