Vis mer

Balmain

Stjernene har Balmain-feber!

Verdens mest moteriktige stjerner har lagt sin elsk på de glamorøse og utsmykkede kreasjonene fra motehuset Balmain. Sjekk ut stjernenes Balmain-stiler her!

Publisert

Les også: Stjernene strålte om kapp i Cannes

Vis mer

SKUESPILLERE: Claire Julien, Kate Bosworth, Amanda Seyfried og Kate Hudson har fantastiske karrierer på filmlerretet. Når de skal promotere filmene sine og delta på mote-eventer, er de blant de mange stjernene som velger å kle seg i Balmain. Foto: All Over.

Les også: Sjekk ut stjernenes punk-antrekk!

Vis mer

POP-PRINSESSENE: Pop-artistene elsker vanligvis å sjokkere og provosere med sine antrekk. Likevel følger Miley Cyrus, Gwen Stefani, Rihanna og Lady Gaga Hollywood-strømmen og velger ofte Balmain. Foto: All Over.

Vis mer

MODELLER OG MOTEIKONER: Toppmodellene Jourdan Dunn og Rosie Huntington-Whiteley kan velge og vrake i plagg fra designere som ønsker å kle dem opp. Valget faller ofte på Balmain for både dem og moteikonet Nicole Richie. Foto: All Over.

Les også: Bruk skjørt med A-form for en feminin og romatisk silhuett

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer