Balmain

Stjernene har Balmain-feber!

Verdens mest moteriktige stjerner har lagt sin elsk på de glamorøse og utsmykkede kreasjonene fra motehuset Balmain. Sjekk ut stjernenes Balmain-stiler her!

Stjernene har Balmain-feber!
Publisert
Sist oppdatert

Les også: Stjernene strålte om kapp i Cannes

Stjernene har Balmain-feber!

SKUESPILLERE: Claire Julien, Kate Bosworth, Amanda Seyfried og Kate Hudson har fantastiske karrierer på filmlerretet. Når de skal promotere filmene sine og delta på mote-eventer, er de blant de mange stjernene som velger å kle seg i Balmain. Foto: All Over.

Les også: Sjekk ut stjernenes punk-antrekk!

Stjernene har Balmain-feber!

POP-PRINSESSENE: Pop-artistene elsker vanligvis å sjokkere og provosere med sine antrekk. Likevel følger Miley Cyrus, Gwen Stefani, Rihanna og Lady Gaga Hollywood-strømmen og velger ofte Balmain. Foto: All Over.

Stjernene har Balmain-feber!

MODELLER OG MOTEIKONER: Toppmodellene Jourdan Dunn og Rosie Huntington-Whiteley kan velge og vrake i plagg fra designere som ønsker å kle dem opp. Valget faller ofte på Balmain for både dem og moteikonet Nicole Richie. Foto: All Over.

Les også: Bruk skjørt med A-form for en feminin og romatisk silhuett

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer