ZENDAYA: 23-åringen dukket opp i en slags rustning-inspirert topp fra designer Tom Ford under årets Critics' Choice Awards. FOTO: NTB Scanpix
ZENDAYA: 23-åringen dukket opp i en slags rustning-inspirert topp fra designer Tom Ford under årets Critics' Choice Awards. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Stjernene har lagt sin elsk på denne «toppen»

Så mye koster den!

Publisert

Denne uken gikk årets Critics' Choice Awards av stabelen i solrike Santa Monica i California.

Det manglet slett ikke på kjente fjes som hadde tatt turen. Blant dem var Anne Hathaway, Jennifer Lopez, Lupita Nyong'o, Nicole Kidman, Charlize Theron, Renee Zellweger og «Little Women»-aktuelle Saoirse Ronan – for å nevne noen få.

(Vår eminente mote- og skjønnhetsansvarlig, Malin Gaden, har forresten samlet alle antrekkene fra den celebre kvelden her!)

En annen Hollywood-stjerne som var tilstede på prisutdelingen, var Zendaya (23).

23-åringen begynte karrieren sin på Disney Channel, men har siden den gang bevist akkurat hvor rå hun er som skuespiller. Mest nylig som rusavhengige Rue i HBO-braksuksessen «Euphoria».

Hun har også fått mye oppmerksomhet for sin stilsikre opptreden på rød løper, og Critics' Choice Awards var intet unntak.

LES OGSÅ: 3 trender vi aldri vil se igjen

FASJONABEL: Den 23 år gamle skuespillerinnen er en sikker vinner på rød løper. Her under årets Critics' Choice Awards. FOTO: Scanpix
FASJONABEL: Den 23 år gamle skuespillerinnen er en sikker vinner på rød løper. Her under årets Critics' Choice Awards. FOTO: Scanpix Vis mer

Hun dukket nemlig opp i en slags rustning-inspirert topp fra Tom Ford. Plagget ble først vist frem i forbindelse med designerens Spring 2020-show i september i fjor.

Den knallrosa kreasjonen er langt ifra billig; den koster nemlig 15.000 dollar – som tilsvarer i overkant av 130.000 norske kroner.

Også Gwyneth Paltrow (47) har lagt sin elsk på metall-overdelen. Filmstjernen poserer nemlig med den på forsiden av Harper's Bazaars ferskeste utgave.

Duoen har tidligere spilt i filmen «Spider-Man: Homecoming» sammen, men dét kan det se ut til at Paltrow har glemt. Under et bilde av Zendaya iført det spesielle plagget på Instagram, la hun nemlig igjen følgende kommentar:

«Takk Gud for at jeg endelig kan si at jeg har noe til felles med selveste Zendaya!»

Ooops...

Ifølge filmdatabasen IMDb har tobarnsmoren dog spilt i hele 56 filmer gjennom karrieren, så det er ikke så rart at noen av dem går i glemmeboka!

LES OGSÅ: Disse storfilmene gleder vi oss til å se i 2020

Også Zoë Kravitz har blitt sett iført en versjon av den unike overdelen, dog i svart. «Big Little Lies»-stjernen strålte i den på februar-coveret av Elle.

Motenettstedet Fashionista spår at Tom Fords metalliske brystplate blir årets store moteplagg – og vi tviler ikke.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer