Stjernene har lagt sin elsk på denne «toppen»

Så mye koster den!

ZENDAYA: 23-åringen dukket opp i en slags rustning-inspirert topp fra designer Tom Ford under årets Critics' Choice Awards. FOTO: NTB Scanpix
ZENDAYA: 23-åringen dukket opp i en slags rustning-inspirert topp fra designer Tom Ford under årets Critics' Choice Awards. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne uken gikk årets Critics' Choice Awards av stabelen i solrike Santa Monica i California.

Det manglet slett ikke på kjente fjes som hadde tatt turen. Blant dem var Anne Hathaway, Jennifer Lopez, Lupita Nyong'o, Nicole Kidman, Charlize Theron, Renee Zellweger og «Little Women»-aktuelle Saoirse Ronan – for å nevne noen få.

(Vår eminente mote- og skjønnhetsansvarlig, Malin Gaden, har forresten samlet alle antrekkene fra den celebre kvelden her!)

En annen Hollywood-stjerne som var tilstede på prisutdelingen, var Zendaya (23).

23-åringen begynte karrieren sin på Disney Channel, men har siden den gang bevist akkurat hvor rå hun er som skuespiller. Mest nylig som rusavhengige Rue i HBO-braksuksessen «Euphoria».

Hun har også fått mye oppmerksomhet for sin stilsikre opptreden på rød løper, og Critics' Choice Awards var intet unntak.

LES OGSÅ: 3 trender vi aldri vil se igjen

FASJONABEL: Den 23 år gamle skuespillerinnen er en sikker vinner på rød løper. Her under årets Critics' Choice Awards. FOTO: Scanpix
FASJONABEL: Den 23 år gamle skuespillerinnen er en sikker vinner på rød løper. Her under årets Critics' Choice Awards. FOTO: Scanpix Vis mer

Hun dukket nemlig opp i en slags rustning-inspirert topp fra Tom Ford. Plagget ble først vist frem i forbindelse med designerens Spring 2020-show i september i fjor.

Den knallrosa kreasjonen er langt ifra billig; den koster nemlig 15.000 dollar – som tilsvarer i overkant av 130.000 norske kroner.

Også Gwyneth Paltrow (47) har lagt sin elsk på metall-overdelen. Filmstjernen poserer nemlig med den på forsiden av Harper's Bazaars ferskeste utgave.

Duoen har tidligere spilt i filmen «Spider-Man: Homecoming» sammen, men dét kan det se ut til at Paltrow har glemt. Under et bilde av Zendaya iført det spesielle plagget på Instagram, la hun nemlig igjen følgende kommentar:

«Takk Gud for at jeg endelig kan si at jeg har noe til felles med selveste Zendaya!»

Ooops...

Ifølge filmdatabasen IMDb har tobarnsmoren dog spilt i hele 56 filmer gjennom karrieren, så det er ikke så rart at noen av dem går i glemmeboka!

LES OGSÅ: Disse storfilmene gleder vi oss til å se i 2020

Også Zoë Kravitz har blitt sett iført en versjon av den unike overdelen, dog i svart. «Big Little Lies»-stjernen strålte i den på februar-coveret av Elle.

Motenettstedet Fashionista spår at Tom Fords metalliske brystplate blir årets store moteplagg – og vi tviler ikke.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer