Met-galla

Stjernene strålte i sine punk-antrekk!

Gårsdagens Met-galla var et punkete og stjernespekket event. Sjekk ut stjernenes lekre kjoler i vår store bildespesial!

Stjernene strålte i sine punk-antrekk!
Publisert
Sist oppdatert

Met-gallaen er en av de største motebegivenhetene som holdes hvert år. The Costume Institue Gala, som begivenheten egentlig heter, er scenen hvor verdens vakreste samles  for å vise seg frem i all sin prakt, og i år var intet unntak! Stjernene strålte i sine vakre kjoler.

Temaet for kvelden var "PUNK: Chaos to couture", som også er navnet på årets moteutstilling. Sjekk vår store bildespesial under!

MØNSTRET: Supermodellen Karolina Kurkova møtte opp i en mønstret assymertisk kjole fra Mary Katrantzou og pumps med naglet ankelrem. Foto: All Over Press.

BLOMSTERPIKE: Victoria's Secret-modellen Karlie Kloss strålte på den røde løperen i en blomstret kreasjon fra Louis Vuitton med matchende pumps og metallisk sminke. Vakker! Foto: All Over Press.

RÅ DETALJER: Sangeren Taylor Swift var strålende vakker i en fotsid kjole fra J. Mendel med gjennomsiktige detaljer som strakk seg fra ankelen til ryggen og utsmykket skulder og halsparti. Foto: All Over Press.

NAGLER: Sienna Miller tok punk-temaet bokstavelig, og møtte opp i nagler fra Burberry over en hvit, fortsid kjole. Nagler i hår og på ørene var også på plass. Foto: All Over Press.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer