Peaches Geldolf

Stjernestil: Peaches Geldolf

It-jenta Peaches Geldolf var innom mange stilskifter til tross for sitt 25 år korte liv. Se stjernestilen her.

Stjernestil: Peaches Geldolf
Publisert
Sist oppdatert

Datteren til artist Bob Geldolf, Peaches, ble mandag ettermiddag funnet død i sitt eget hjem i Kent i Storbritannia. Dødsårsaken er enda ukjent. Modellen, forfatteren og TV-personligheten ble bare 25 år gammel og etterlater seg ektemann og to små barn.

Kun et par timer før hun ble funnet død instagrammet Peaches et bilde av seg og sin avdøde mor, Paula Yates, som døde av en heroinoverdose i 2001. Paula Yates ble 41 år gammel, skriver Huffington Post.

- Peaches er død. Vi er fra oss av sorg og smerte. Hun var den villeste, morsomste, smarteste og gløggeste av oss alle. Å skrive "var" ødelegger meg helt. For et nydelig barn. Hvordan er det mulig at vi ikke får se henne igjen? Hvordan er det til å holde ut? Vi elsket henne og vil forgude henne for alltid. Så utrolig trist den setningen er... Tom og sønnene hennes Astala og Phaedra vil alltid tilhøre familien vår. Familien vår blir ofte skadet, men aldri ødelagt. Bob, Jeanne, Fifi, Pixie and Tiger Geldolf, skriver Peaches far, Bob Geldolf i en pressmeldning til BBC.

Stjernestil: Peaches Geldolf

2009 og 2010: For fire år siden var Peaches brunette og hadde en fargerik og mønstret garderobe. Foto: All Over.

Stjernestil: Peaches Geldolf

2011-2012: Peaches Geldolf etterlater seg de to barna Astala og Phaedra Geldof-Cohen, begge under 3 år. Fra venstre: Gravide Geldolf på vei fra en motevisning i London for 2 år siden. It-jenta på plass på første rad under Jeremy Scotts motevisning i New York i 2011. Peaches avbildet på vei fra nattklubben Bardot i Hollywood, CA i 2011. Foto: All Over.

Stjernestil: Peaches Geldolf

2013: Thomas Cohen og Peaches Geldolf giftet seg i 2012 og har to barn sammen. Her på rusletur hjennom Londons gater. Foto: All Over.

Stjernestil: Peaches Geldolf

STILFULL: I de to siste årene av den britiske kjendisdatteren liv, fremstod hun som sofistikert og stilfull. Foto: All Over.

Stjernestil: Peaches Geldolf

MOR & EKTEFELLE: Peaches la ut dette bildet på sin instagram-profil i 2014, sammen med sønnen og ektemannen. Foto: All Over.

 

SKREVET AV: THEA ROLL RAKENG

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer