Fuktspray

Stor fuktspraytest: Én av disse får terningkast 6

Vi har testet flaskens sprayfunksjon, følelse, lukt og utseende.

TEST AV FUKTSPRAY: Vi har testet disse fuktsprayene.
TEST AV FUKTSPRAY: Vi har testet disse fuktsprayene. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fuktspray, eller facial mist som det også kalles, er nok ikke noe alle har stående på badet. Men dersom du finner den riktige sprayen, er det nok ikke lenge før du blir avhengig. Her i redaksjonen har det etter hvert hopet seg opp en liten samling, og derfor tenkte vi det var på sin plass at vi finner ut hvilken som faktisk er best. 

I testen har vi tatt utgangspunkt i flaskens sprayfunksjon, følelse, lukt og utseende, og deretter gitt terningkast. Dersom du ønsker å vite mer om fuktsprayer, kan du sjekke ut KK.no-blogger Tone Skipas gode grunner til å ha en fuktspray i nærheten

Vi har testet: L'Occitane En Provence Precious Mist, Maya Water Facial Mist Organic Acai, Eleni & Chris Face Mist, Cosmica Rescue Mist, L'Occitane Perfecting Mist, Maya Water Facial Mist Organic Goji, Vichy Eau Thermale Mineralisante og La Roche-Posay Thermal Spring Water. Under får du resultatet på fuktspray-testen. Listen går fra lavest terningkast og til høyest.

L'Occitane En Provence Precious Mist: Terningkast 2

Testdeltakerne sier sprayen ikke legger seg i ansiktet, men forsvinner i luften. Det er også delte meninger om utseende av fuktsprayen. Noen gir poeng kun for utseende, mens andre mener den både lukter og ser ut som en billig hårspray. I tillegg savner også testdeltakerne den kjølende effekten en fuktspray gjerne har. Dette resulterer i at L'Occitanes Precious Mist blir testens taper. Pris: kr 129.

Eleni & Chris Face Mist: Terningkast 3 (svak)

Nok en gang mener testdeltakerne at lukten er det som trekker ned for denne fuktsprayen. Flere bemerket at de fikk mer en parfymefølelse enn en fuktsprayfølelse av dette produktet, og det resulterer i en lav score. I tillegg er dette testens dyreste fuktspray. Alle som deltok i testen trakk derimot fram utseende på flasken, som regnes som en av testens fineste. Pris: ca kr 280.

Cosmica Rescue Mist: Terningkast 3

Selv om flasken til Cosmica anses som testens fineste, mister den poeng på en overveldende lukt. Testdeltakerne mener også at ansiktet blir klissete etter at fuktsprayen er påført. Noen mener også at sprayen forsvant før den satt seg på ansiktet. Pris: kr 149.

LES OGSÅ: KK.no-redaksjonen har testet høstens popcornnyheter

Maya Water Facial Mist Organic Acai og Goji: Terningkast 4 (svak)

Det eneste som skiller disse to er de ulike luktene. Fuktsprayene fra Maya kommer med Acai- og Goji-lukt, noe som ikke falt i smak blant deltakerne. Noen mente nemlig at duften fra de to var alt for overveldende og luktet vondt. Begge fuktsprayene får derimot skryt for en deilig og luftig sprut som la seg fint i ansiktet. Flasken beskrives også som helt grei, men får litt trekk for kjedelig utseende. Pris: kr 250. 

La Roche-Posay Thermal Spring Water: Terningkast 5

Denne fuktsprayen får skryt for en fin og deilig sprut som fordeler seg godt i ansiktet. I tillegg gir den den kjølende følelsen flere av testdeltakerne har vært ute etter. Flere bemerker også at den føles ren, frisk og ekte. Den får i tillegg pluss for en god pris. Fuktsprayen får derimot minus for litt kjedelig utseende, samt at flere syns de ble litt våte i ansiktet etter at sprayen var påført. Pris: ca kr 150.

Vichy Eau Thermale Mineralisante: Terningkast 6

Det var ingen tvil blant testdeltakerne at dette var den beste blant fuktsprayene. Den får skryt for sprut, følelse, at den ikke lukter for mye, og at designet er rent og fint. At den gir en avkjølende og forfriskende følelse er også en stor grunn til at dette blir testens vinner. Selv om den ikke lukter stort, er den frisk og god, og fuktsprayen er også testens billigste! Pris: 39,90.

LES OGSÅ: Vibrator-test: - Den lager mye lyd, men gjør til gjengjeld VIRKELIG jobben sin!

Til info: Produktene har blitt tilsendt fra de ulike produsentene. 

Vi gjør oppmerksom på at Tone Skipa er blant bloggerne AdLINK Media jobber kommersielt med. AdLINK Media er et datterselskap av Aller Media, som eier KK.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer