Fuktspray

Stor fuktspraytest: Én av disse får terningkast 6

Vi har testet flaskens sprayfunksjon, følelse, lukt og utseende.

TEST AV FUKTSPRAY: Vi har testet disse fuktsprayene.
TEST AV FUKTSPRAY: Vi har testet disse fuktsprayene. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fuktspray, eller facial mist som det også kalles, er nok ikke noe alle har stående på badet. Men dersom du finner den riktige sprayen, er det nok ikke lenge før du blir avhengig. Her i redaksjonen har det etter hvert hopet seg opp en liten samling, og derfor tenkte vi det var på sin plass at vi finner ut hvilken som faktisk er best. 

I testen har vi tatt utgangspunkt i flaskens sprayfunksjon, følelse, lukt og utseende, og deretter gitt terningkast. Dersom du ønsker å vite mer om fuktsprayer, kan du sjekke ut KK.no-blogger Tone Skipas gode grunner til å ha en fuktspray i nærheten. 

Vi har testet: L'Occitane En Provence Precious Mist, Maya Water Facial Mist Organic Acai, Eleni & Chris Face Mist, Cosmica Rescue Mist, L'Occitane Perfecting Mist, Maya Water Facial Mist Organic Goji, Vichy Eau Thermale Mineralisante og La Roche-Posay Thermal Spring Water. Under får du resultatet på fuktspray-testen. Listen går fra lavest terningkast og til høyest.

L'Occitane En Provence Precious Mist: Terningkast 2

Testdeltakerne sier sprayen ikke legger seg i ansiktet, men forsvinner i luften. Det er også delte meninger om utseende av fuktsprayen. Noen gir poeng kun for utseende, mens andre mener den både lukter og ser ut som en billig hårspray. I tillegg savner også testdeltakerne den kjølende effekten en fuktspray gjerne har. Dette resulterer i at L'Occitanes Precious Mist blir testens taper. Pris: kr 129.

KK Pluss - mer av virkeligheten

Få tilgang til alt innholdet på KK.no:

Eksklusive kvalitetsartikler

Prisvinnende reportasjer og avsløringer

Premium format og lekker presentasjon

Intropris

måned
1 kr / 119 kr mnd

Populær

kvartal
83,- / pr måned
år
799,- / pr år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer