Rød leppestift:

Stor test av røde leppestifter

Disse gjør deg til festens dronning!

GÅ FOR RØD LEPPESTIFT: Hva sier vel mer fest enn et par knallrøde lepper? FOTO: Dior
GÅ FOR RØD LEPPESTIFT: Hva sier vel mer fest enn et par knallrøde lepper? FOTO: Dior Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den røde leppestiften er en klassiker mange har i vesken året rundt. Derfor har redaksjonen testet 13 ulike røde leppestifter og kommet frem til hvilken - eller hvilke - du bør ta en titt på denne sesongen.

Det er nemlig ganske så tett i toppen. Terningkastene er høye, og til slutt havnet hele tre leppestifter på en terningkast 6!

LES OGSÅ: Stor fuktspraytest: Én av disse får terningkast 6

Isadora

Testet av journalist Ronja Rognmo.Navn: Perfect Moisture Lipstick 215 Classic Red (kr 139 via Kicks.no)1. Hvordan er førsteinntrykket? Hva synes du om designet? Lukter den noe spesielt?– Leppestiften har et enkelt design – helsort med Isadora-logoen. Jeg synes den ser fint ut, gjør ikke mye ut av seg. Et pluss at det er lett å se på undersiden hva leppestiften heter og hvilket nummer den har. Den lukter ikke noe spesielt.2. Hvordan er teksturen? Er den matt? Skinnende?– Leppestiften er kremet og lett – ganske skinnende når den ført er på. Personlig syntes jeg den ble litt for skinnende, så jeg gikk over med litt papir et par ganger for å gjøre at den fikk et mattere uttrykk. Det fungerte fint.3. Hvordan føles den på?– Den føles litt tørr på.4. Er den lett å påføre?– Den var relativt lett å påføre, men litt vanskelig å få jevn og fin. Jeg måtte jobbe en del med den før resultatet så fint ut.5. Hvordan føles leppestiften på etter noen minutter?– Enda tørrere. Den begynte etterhvert å legge seg i de tørre partiene slik at jeg fikk «bitemerker» i leppene.6. Hva med i løpet av noen timer?– Etter noen timer hadde jeg mest lyst til å ta den av og smøre meg med leppepomade – dette kan selvsagt skyldes at det er vinter og leppene mine er tørrere enn de pleier – men jeg har ikke opplevd dette med andre leppestifter.7. Hvor lenge gikk det før du måtte påføre et nytt lag?– Etter 4 timer på jobb følte jeg at jeg måtte legge et nytt lag med leppestift. Da hadde jeg drukket to kopper te og spist lunsj, og det var kun leppestift igjen på kanten av leppene.8. Etter å ha gått med den en dag – hva tenker du om produktet?– At jeg ikke ville gått for denne hvis jeg ønsket meg en fuktighetsgivende leppestift med god holdbarhet.9. Plusser og minuser verdt å nevne?– Et stort minus for min del (dette er selvsagt en smakssak) er at leppestiften absolutt ikke er den fargen jeg forbinder med navnet «Classic Red». Denne er ganske lys med en rosa undertone, mer en rød sommerleppestift spør du meg. Et pluss er prisen. Den er jo relativt billig.Terningkast: 2 (+)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer