Test av neglelakk:

Stor test av sesongens røde neglelakker

Vinneren koster bare 50 kroner!

TEST AV NEGLELAKKER: Rødt er sesongens hotteste farge, og vi har testet 9 forskjellige neglelakker og funnet en vinner! Foto: Shutterstock / Julian Rovagnati
TEST AV NEGLELAKKER: Rødt er sesongens hotteste farge, og vi har testet 9 forskjellige neglelakker og funnet en vinner! Foto: Shutterstock / Julian Rovagnati Vis mer
Publisert

Noen ganger virker det som om noen neglelakker bare forsvinner fra neglene dine samme dag som du tar det på. Derfor bestemte vi i KK.no oss for å ta affære, og finne ut hvilken neglelakk som faktisk er best. Ettersom vi er inne i «the most wonderful time of the year», ble den røde neglelakken et naturlig valg. Vi prøvde 2-3 neglelakker hver og testen gikk ut i fra følgende spørsmål:

Alle som deltok i testen fikk kun lov til å påføre ett strøk med neglelakken de fikk tildelt. Deretter tok vi et bilde og fortsatte med dette i tre dager. Ingen fikk lov til å påføre nye strøk på lakken som allerede hadde blitt lagt. Etter tre dager svarte alle på spørsmålene som står oppført ovenfor, og slik ble resultatet:

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

KK Pluss - mer av virkeligheten

Over 50 kvalitetsartikler hver måned. Prisvinnende reportasjer og avsløringer. Premium format og lekker presentasjon

199,-/måned

ABONNER PÅ KK PLUSS NÅ

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer