Sko

Støvlene du bare må ha nå

Og noen av dem er faktisk ganske fine.

IKKE LABB RUNDT MED KALDE FØTTER: Se informasjon om priser og merker lenger ned i saken. Foto: Produsenter/Forhandlere
IKKE LABB RUNDT MED KALDE FØTTER: Se informasjon om priser og merker lenger ned i saken. Foto: Produsenter/Forhandlere Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Skal det være en nesnalobb, en ispa eller en månestøvel? Vinterens lodne og varme støvler har noe for enhver smak.

Alt fra høye og robuste med saueskinnsfòring og kraftige gummisåler, til mer snertne varianter med spenstig fjæring og Gore Tex-membran, som holder stormen og snøslapset ute.

For moonbootsentusiaster og filtstøvelelskere er det også et hav av varianter å velge mellom.

De pusete UGG-støvlene står også høyt i kurs denne vinteren, så høyt at Beatles-datter og designer Stella McCartney har måttet kopiere dem i sin egen kolleksjon.

SE OGSÅ: Er disse styggere enn UGGs?

12 varme vinterstøvler:

Heite designersko

Det er ikke bare i Norge det er kaldt. På catwalken til designere som Chloè og Marc Jacobs labber modellene rundt i boblestøvler med saueskinnsfôr og snøring.

Stjerner som Katie Holmes og Kate Hudson er også stadig vekk å se i moonboots eller UGG-inspirerte støvler i semsket skinn. Også når de ikke er på skiferie.

SE OGSÅ: Skoene du ikke tryner i.

Gammel husflid på moten

En annen sko som er helt riktig nå er dessuten den gode gamle nesnalobben. De i grå ullfilt og med blå såle eller selskinn som mange av oss brukte da vi var barn.

Nå har de blitt high fashion. Det internasjonale designmerket Penelope Chilvers kommer denne sesongen med en hel kolleksjon av lobbelignende støvletter.

Men hvis du heller vil ha de tradisjonelle støvlene, får du tak i dem i nettbutikken til klesbutikken Zebra i Nesna.Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer