Gummistøvler

Støvlene som redder deg

Ikke alle gummistøvler er skapt like. Disse har en fordel du kommer til å elske.

SAMMENBRETTBARE: Disse støvlene får faktisk plass i veska di, så er du alltid klar for øs pøsende regn.  Foto: Produsenten
SAMMENBRETTBARE: Disse støvlene får faktisk plass i veska di, så er du alltid klar for øs pøsende regn. Foto: Produsenten Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se for deg at du våkner en tidlig høstmorgen til skarp, frisk luft fra skyfri himmel. Optimistisk som du er, tar du på deg de nye bootsene dine og drar på jobb. I lunjspausen stikker du hodet ut døra for litt frisk luft, bare for å oppdage at det pøser ned fra helgrå himmel. Og det gir seg ikke. Øs pøsende regnvær i timevis gjør gatene om til små elver, og de nye bootsene dine har allerede sett sine beste dager.

Paraplyen er enkel nok å slenge i veska, men hvem har vel plass til et par gummistøvler i tillegg? Nå har du det. Disse gummistøvlene fra Amaort er nemlig sammenbrettbare.

Mulig å variere

Og ja, selvsagt har du kunnet ha både kalosjer og de såkalte skoparaplyene i veska før, men disse støvlene er faktiske støvler. De er lette og tar liten plass.

Du kan bruke dem som vanlige, høye støvler eller brette eller rulle dem ned til en lavere støvel. Slik kan du style dem så de passer med resten av antrekket.

– Støvlene har ribbestrikket elastikk øverst, så du kan bruke dem i den høyden du måtte ønske, litt som en strømpe, kan du si, forklarer Gina Theman, country manager for Brandos (ekstern lenke) i Finland.

Hun forteller at Pacablz-støvlene fra merket Amaort veier 1,1 kilo, har en skafthøyde på 42 centimeter og omkrets på cirka 39 centimeter.

Støvlene finnes i flere forskjellige farger og koster kroner 999 hos Brandos.no. Da får du også med en praktisk liten pose å oppbevare dem i, så slipper du å ha våte eller skitne støvler rett i veska.

Se flere bilder her:


Gina Theman har et tips for å ta vare på gummistøvlene dine: Tørk alltid av støvlene dine med en skosvamp eller en fuktet klut etter bruk.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer