Støvletter:

Støvlettene du trenger denne høsten

Vi blir aldri lei!

STØVLETTER: Høstens mest trendy sko! FOTO: NTB Scanpix
STØVLETTER: Høstens mest trendy sko! FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Vi snakker alltid om vårtegn og hva som er «et sikkert vårtegn». Men hva er egentlig «et sikkert høsttegn»? Ja, bladene blir oransje og røde og faller av, men det er noe annet som vi gjør høst etter høst: Vi går til innkjøp av høstsko! Psst: Har du sett disse gjennomsiktige trendskoene?

Og hva er nå så «høstsko»? Det viktigste er at du finner sko som er gode å gå i og som varmer deg. Men samtidig er høsten en helt fantastisk motemåned, og vi er ikke klare til å finne fram de mest praktiske vinterskoene helt ennå. Så, hva går vi for? Støvletter!

Støvletter kan brukes året rundt, men det er som oftest på høsten de virkelig får vist seg frem. På denne tiden av året blir det fort litt for kaldt med pumps, men samtidig så ønsker vi jo å bruke noe med hæler også! Da er støvletter et perfekt alternativ. Hælene er både høye og lave - det samme er skaftet på skoene.

Lårhøye støvletter har lenge vært en sikker vinner i vår garderobe, og i år ønsker vi å ta det et steg videre og gå for et par som gjør litt mer ut av seg. Med det mener vi at vi vil se etter noen i en fresh farge eller et kult materiale! Som for eksempel sølv-støvlettene du ser bilde av øverst i saken. SÅ kule!

I bildekarusellen under finner du flere varianter av lekre støvletter. Alt fra de mer klassiske skoene til støvletter i slangeskinn. Hva går du for denne høsten?

LES OGSÅ: Folk søker etter «gardin-pannelugg» som bare det!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer