Støvletter

Støvlettene som gir deg fin rumpe

Ja, det er faktisk mulig. De er både fine å se på og gir deg fin kropp mens du går.

Stjernedesigner Anna Sui står bak denne fitflop-modellen som lar deg trene mens du går. den koster 2000 kroner i Norge. Foto: whynot.no
Stjernedesigner Anna Sui står bak denne fitflop-modellen som lar deg trene mens du går. den koster 2000 kroner i Norge. Foto: whynot.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert


Fitflop heter skoene som gjør at du ubevisst jobber med kjernemuskulaturen mens du går.

I fjor sommer kom fitflops med et brak, og alle ville ha sandalene som gir deg fin rumpe. Nå finnes de som vintersko.

Mobilt treningsapparat

Sålen er utviklet med patentert teknologi som gjør at hvert steg forsterker muskelstyrken i rygg, rumpe, lår og legger. Slik fungerer den som et slags treningsapparat, og du får trent kroppen maksimalt om du så er på shopping eller går til og fra jobben.

Stjernefavoritt

Ifølge Mail Online er stjernene også å spotte i Fitflops. Både skuespiller Julianne Moore og Jessica Bielbruker disse skoene, som også hjelper mot vond rygg og føtter, samt gir deg finere holdning.

Laget av stjernedesigner

Fitflop har samarbeidet med stjernedesigner Anna Sui på en av modellene. Den heter Shakoha og er nå i salg hos utvalgte butikker i Norge.

Resten er sortimentet til fitflop er også å finne her på dette nettstedet.

- Anna Sui er et geni med sin grensefrie design, hvor hun gjenoppfinner mote. Vi ser hvordan hun hver sesong blander romantisk nostalgi og rock’n roll-glam, og er overbevist om at shakoha-fitflop kommer til å bli en stor suksess, sier Marcia Kilgore, gründer av fitflop i en pressemelding.

Eller hva med disse støvlettene?

Synes du fitflops er for dyre, eller liker du ikke stilen? Sjekk ut disse tøffe støvlettene, som alle koster under 1000-lappen

Se våre stilige og billige støvlettforslag her:


Ta vare på dem

Vintervær kan være en utfordring for støvlettene dine. For grisevær som snø, slaps og regn er nemlig noe av det verste du kan utsette favorittstøvlettene dine for.

Vær nøye med å forberede skoene dine på våte værforhold, ved å impregnere dem nøye før du går ut. Her kan du se vår videoguide til hvordan du best tar vare på støvlettene nå som slaps og saltrender er uunngåelig:

Slik tar du vare på vinterstøvlettene dine

Få strammere rompe ved å bruke denne Fitflop-skoen til kr 1399,- Foto: whynot.no
Få strammere rompe ved å bruke denne Fitflop-skoen til kr 1399,- Foto: whynot.no Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer