Vinterstøvletter

Støvletter under 1000 kroner

Hold varmen og vær stilig samtidig.

SE BILDESERIEN LENGER NED I ARTIKKELEN: Alle støvlettene i bildeserien under koster mindre enn 1000 kroner. Finn din favoritt! Foto: Produsentene
SE BILDESERIEN LENGER NED I ARTIKKELEN: Alle støvlettene i bildeserien under koster mindre enn 1000 kroner. Finn din favoritt! Foto: Produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det føles som om sandaltiden er en evighet unna.Men det betyr ikke at du ikke kan være stilig på føttene!

Husk på ullsokkene

Vinterens støvletter holder deg både trendy og varm på en gang. Og du må ikke blakke deg heller.Alle parene i bildeserien under koster mindre enn 1000 kroner. Og på salget er de kanskje satt ytteligere ned!

Pass på størrelsen

En ting du bør tenke på når du kjøper vintersko, er størrelsen.Ikke kjøp støvlettene en halv størrelse for små med tanke på at de sikkert går ut; for når det er vinter, så skal du gjerne ha plass til en ullsokk i tillegg.

Knehøyt og hot

En stor trend den siste tiden har vært de knehøye støvlettene.Stiligst er de enten over smale jeans eller til litt videre skjørt og kjoler. Stramme og korte skjørt vil kunne se litt billig ut.Hvis det er til fest du ønsker deg knehøye støvletter, kan du gjerne kjøre på med farget skinn. Her er det blant annet grått og burgunder som gjelder i høst.Går du får en røff look, kan et par semskede boots gjerne kombineres med trange jeans og en lang ullgenser, eller en enkel skinnjakke. På tilbehørsfronten kjører du på med en skulderveske med nagler, eller kanskje skinnarmbånd a la Morten Harket?Se våre stilige og billige støvlettforslag her:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer