Støvletter

Støvletter under 500 kr

Billige, men like trendy! Her er 24 støvletter som ikke koster mer enn 500 kroner.

UNDER 500 KRONER: Høstens støvlettpark har noe for enhver smak og ruinerer ingen! Se informasjon om skoene lenger ned i saken. Foto: Produsenter
UNDER 500 KRONER: Høstens støvlettpark har noe for enhver smak og ruinerer ingen! Se informasjon om skoene lenger ned i saken. Foto: Produsenter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Selv om det er en fattig trøst, så er noe av det beste med at sommeren snart er over at høststøvlettene kommer i butikkene. Og i år har vi mye å glede oss til. Alt fra lårlange vidunderlige varianter til røffe westerninspirerte boots.Uansett om du har en rocka, søt eller konservativ stil vil du kunne finne noe du liker.
 • Les også: Høstens råeste boots
 • Boots på budsjett

  Det aller beste er derimot at det er mye lekkert å få for under 500 kroner nå.Vær også oppmerksom på at det er mye salg på støvletter fra forrige sesong på gang, både på nettet og ute. Her kan du gjøre et kupp, for mange av disse er fortsatt like aktuelle.

  UNDER 500 KRONER: Finn ditt favorittpar her:

  Tilbake til naturen

  Det virker ellers som om støvlene har tatt seg en tur ut i skog og mark denne sesongen. Her vandrer tankene fra den engelske landsbygda til filmer som «Brokeback Mountain» og svenske «Jegerne».
 • Les også: Sko som gir sexy bein
 • Bikerstøvlene fra ifjor høst henger også med, for dem som liker det.

  Tidløse trender

  Men først og fremst er det de høye klassiske svarte bootsene det går i - de som kan brukes til absolutt alt, om det så er et par trange jeans, en slitt dongerishorts eller et smalt pent skjørt.Men farger som konjakk, mokka, beige, mørkelilla og petroleumsblått er også helt riktig.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer