Isabel Haugseng Johansen

Strålte ved siden av Haaland

Isabel Haugseng Johansen møtte opp i en nydelig paljettkjole og norsk design i ørene på den gjeve prisutdelingen, arm i arm med fotballstjerna.

ISABEL HAUGSENG JOHANSEN: Paret strålte sammen på Gullballen. Foto: NTB Scanpix
ISABEL HAUGSENG JOHANSEN: Paret strålte sammen på Gullballen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Isabel Haugseng Johansen (19) kom arm i arm med Erling Braut Haaland under Gullballen i kveld. Prisutdelingen foregår i Paris, hvor flere av de største fotballtalentene verden over er samlet for å delta.

Isabel stråler i en paljettkjole og med norsk design i ørene på den gjeve utdelingen.

– Wow! Isabel ser fantastisk ut i en sølvfarget paljettkjole på den røde løperen i Paris. Dette er Gullballen, den kanskje gjeveste individuelle prisen i fotballen, så det er helt riktig å pynte seg her. Paljetter skriker fest, og er sjelden feil – og sølv er en av sesongens virkelig store trender. Klassisk, tidløst – og med håret oppsatt nærmest noe Kim Kardashian-ish over stilen. Han i en mørkeblå smoking. Et vakkert par, sier KKs moteredaktør, Ida Elise Eide Einarsdóttir.

– Jeg har sagt det før, og sier det igjen; Ettersom alles øyne er rettet mot Haaland, blir også Johansen et potensielt stilikon. Foreløpig har vi sett kontrasterende sider av henne: Stivpyntet på rød løper, og nokså nedpå i mindre formelle sammenhenger. Og det er nok det mange liker – at hun på mange måter virker tilgjengelig og allminnelig, selv om hun altså har tilgang på Chanel-vesker i hundretusenkronersklassen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.