Streetstyle:

Street style fra Oslo Runway: 3 trender vi plukket opp

Blir det et par briller med farget glass på deg nå?

STREETSTYLE: Moteprofilene sverger blant annet til ruter denne sesongen. FOTO: NTB Scanpix
STREETSTYLE: Moteprofilene sverger blant annet til ruter denne sesongen. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Havaianas gjorde litt av et comeback under moteuken i København. Det kom derfor ikke som et sjokk at trenden også hadde kommet seg da det var klart for den norske moteuken - Oslo Runway.

Men det var ikke bare flipflops moteprofilene sverget til under fashion week. Det var nemlig ganske så tydelig hva de har dilla på om dagen. Kommer du til å teste ut noen av disse trendene?

LES OGSÅ: Pia Tjelta med ny kjolekolleksjon: - Det er så mye krefter i omløp når kvinner står sammen

BRILLER MED FARGET GLASS

Det var deilig å se så mye farger under Oslo Runway! Streetstyle-stjernene kombinerte gjerne flere ulike farger sammen, men gikk også for antrekk med en farge i ulike nyanser.

Uansett hvordan disse fargene ble brukt, hadde antrekkene én ting til felles: Det hele ble toppet med briller i farget glass. Etter å ha kikket gjennom gatemoten fra Oslo Runway, er det ingen tvil om hvilken farge du bør satse på i glassene: oransje.

FOTO: SCANPIX

ROSA

Rosa kjoler, rosa kåper, rosa bukser, rosa sko - ja, det krydde av rosa under den norske moteuken! Flere av gjestene hadde valgt å kombinere sine rosa plagg med en dressjakke, mens andre tok den feminine looken helt ut og kombinerte antrekket med glitrende hæler og bling i ørene.

FOTO: SCANPIX

DEN LILLE VESKEN

Da vi skulle ta en titt på årets vår- og sommertrender tidligere i år, la vi raskt merke til at de runde, små veskene hadde funnet sin plass i motebildet. Under Oslo Runway så vi at vesken nødvendigvis ikke må være så rund lenger, men liten - det er den!

LES OGSÅ: Iben med ny kolleksjon: - Pippi Langstrømpe er inspirasjonen

FOTO: SCANPIX

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer