STREETSTYLE: Moteprofilene sverger blant annet til ruter denne sesongen. FOTO: NTB Scanpix
STREETSTYLE: Moteprofilene sverger blant annet til ruter denne sesongen. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Streetstyle:

Street style fra Oslo Runway: 3 trender vi plukket opp

Blir det et par briller med farget glass på deg nå?

Publisert

Havaianas gjorde litt av et comeback under moteuken i København. Det kom derfor ikke som et sjokk at trenden også hadde kommet seg da det var klart for den norske moteuken - Oslo Runway.

Men det var ikke bare flipflops moteprofilene sverget til under fashion week. Det var nemlig ganske så tydelig hva de har dilla på om dagen. Kommer du til å teste ut noen av disse trendene?

LES OGSÅ: Pia Tjelta med ny kjolekolleksjon: - Det er så mye krefter i omløp når kvinner står sammen

BRILLER MED FARGET GLASS

Det var deilig å se så mye farger under Oslo Runway! Streetstyle-stjernene kombinerte gjerne flere ulike farger sammen, men gikk også for antrekk med en farge i ulike nyanser.

Uansett hvordan disse fargene ble brukt, hadde antrekkene én ting til felles: Det hele ble toppet med briller i farget glass. Etter å ha kikket gjennom gatemoten fra Oslo Runway, er det ingen tvil om hvilken farge du bør satse på i glassene: oransje.

FOTO: SCANPIX

ROSA

Rosa kjoler, rosa kåper, rosa bukser, rosa sko - ja, det krydde av rosa under den norske moteuken! Flere av gjestene hadde valgt å kombinere sine rosa plagg med en dressjakke, mens andre tok den feminine looken helt ut og kombinerte antrekket med glitrende hæler og bling i ørene.

FOTO: SCANPIX

DEN LILLE VESKEN

Da vi skulle ta en titt på årets vår- og sommertrender tidligere i år, la vi raskt merke til at de runde, små veskene hadde funnet sin plass i motebildet. Under Oslo Runway så vi at vesken nødvendigvis ikke må være så rund lenger, men liten - det er den!

LES OGSÅ: Iben med ny kolleksjon: - Pippi Langstrømpe er inspirasjonen

FOTO: SCANPIX

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer