New York

Streetstyle-antrekkene som ga oss inspirasjon for hele høsten

The Big Apple bugner av superhotte damer og masse inspo!

STREETSTYLE: Fotografene har nok å gjøre på gaten under New York Fashion Week. Foto: Rex Features
STREETSTYLE: Fotografene har nok å gjøre på gaten under New York Fashion Week. Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Moteukene i New York, London, Milano og Paris står for tur, og førstnevnte er allerede godt i gang. Mye skjer iløpet av disse ukene, og HER kan du sjekke ut noen av høydepunktene fra dagene som har gått. Men i tillegg til å få se fantastiske kolleksjoner fra toppdesignere som Alexander Wang, Altuzarra, Proenza Schouler, Rodarte, Calvin Klein og Marc Jacobs (for å nevne noen), er det i New Yorks gater en hel del av spenningen skjer. 

Fashionistaer fra alle verdens kriker og kroker har pakket koffertene sine og dratt til den amerikanske storbyen for å delta på den spektakulære moteuken. Eller bare for å vise fram det beste de har i sitt eget klesskap. Streetstyle har så å si blitt en like stor del av moteuken som visningene. Og under finner ut et lite utvalg av noen av antrekkene som ga oss massevis av inspirasjon. Her er Norge og Danmark godt representert ved Celine Aagaard, Annabel Rosendahl og Pernille Teisbæk. Aagaard fortsetter med den populære hettegensertrenden, og Rosendahl styler skjorten på en kul måte - noe vi så flere damer i New York har valgt å gjøre denne uken! 

Og så må vi jo bare legge ved dette fantastisk søte bildet av denne huden som har pyntet seg for moteuken. Altså, SMELT! Her er det ikke nok at matmor har tatt på seg finstasen, selvfølgelig må menneskets beste venn se like bra ut. 

STREETSTYLE: Denne hunden stjal all oppmerksomhet i New York. Foto: Afp
STREETSTYLE: Denne hunden stjal all oppmerksomhet i New York. Foto: Afp Vis mer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer