New York

Streetstyle-antrekkene som ga oss inspirasjon for hele høsten

The Big Apple bugner av superhotte damer og masse inspo!

STREETSTYLE: Fotografene har nok å gjøre på gaten under New York Fashion Week. Foto: Rex Features
STREETSTYLE: Fotografene har nok å gjøre på gaten under New York Fashion Week. Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Moteukene i New York, London, Milano og Paris står for tur, og førstnevnte er allerede godt i gang. Mye skjer iløpet av disse ukene, og HER kan du sjekke ut noen av høydepunktene fra dagene som har gått. Men i tillegg til å få se fantastiske kolleksjoner fra toppdesignere som Alexander Wang, Altuzarra, Proenza Schouler, Rodarte, Calvin Klein og Marc Jacobs (for å nevne noen), er det i New Yorks gater en hel del av spenningen skjer. 

Fashionistaer fra alle verdens kriker og kroker har pakket koffertene sine og dratt til den amerikanske storbyen for å delta på den spektakulære moteuken. Eller bare for å vise fram det beste de har i sitt eget klesskap. Streetstyle har så å si blitt en like stor del av moteuken som visningene. Og under finner ut et lite utvalg av noen av antrekkene som ga oss massevis av inspirasjon. Her er Norge og Danmark godt representert ved Celine Aagaard, Annabel Rosendahl og Pernille Teisbæk. Aagaard fortsetter med den populære hettegensertrenden, og Rosendahl styler skjorten på en kul måte - noe vi så flere damer i New York har valgt å gjøre denne uken! 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer