Vibeke Klemetsen

Stress ned med enkle øvelser!

STYLEmag-blogger og yogainstruktør Vibeke Klemetsen viser yogaøvelsene.

SLAPP AV I 3 TRINN: STYLEmag-blogger og yoga-instruktør Vibeke Klemetsen deler sine tre beste yogaøvelser for å koble av.  Foto: Janne Rugland
SLAPP AV I 3 TRINN: STYLEmag-blogger og yoga-instruktør Vibeke Klemetsen deler sine tre beste yogaøvelser for å koble av. Foto: Janne Rugland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: Julefreden har forhåpentligvis senket seg, julaften med all sin gode mat og de mange tradisjoner er unnagjort og nå venter noen deilige og avslappende dager. 

STYLEmag-blogger og yogainstruktør Vibeke Klemetsen hjelper deg å slappe ekstra av med noen øvelser for å finne roen, slappe av og strekke litt på kroppen.

 - Dette er noen av mine favorittøvelser og er superfine å bruke etter en lang skitur, noen svinger i løypa eller etter en spasertur i frisk luft, forteller Vibeke. 

Se flere yoga- og livsstilstips på Vibekes blogg!

Liggende sidebøying frigjør spenninger i korsrygg og hofter og stimulerer mageregionen.

1. Pust normalt og jevnt. Ligg på matta og strekk armene rett ut fra skuldrene, aktiviser armene ved å trekke skulderbladene forsiktig sammen og press håndflatene ned på gulvet, pust normalt.

2. Skyv føttene fra deg så bena aktiveres og bøy så knærne så høyt opp mot brystet du klarer. Hold knær og ankler sammen, husk å puste normalt.

3. Pust ut mens du senker knærne til høyre, pust normalt. Vri hodet rolig til motsatt side av bøyde knær. Bli i stillingen og pust normalt, gjenta til venstre side.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer