Striper

Striper gjør comeback på motefronten

Den maritime stilen er en sikker vinner i både vår og sommer.

STRIPER GJØR COMEBACK: Det evigaktuelle mønsteret er å se overalt - og vi digger det! Her fra visningene til Michael Kors og Tommy Hilfiger. Foto: All Over Press og produsentene
STRIPER GJØR COMEBACK: Det evigaktuelle mønsteret er å se overalt - og vi digger det! Her fra visningene til Michael Kors og Tommy Hilfiger. Foto: All Over Press og produsentene Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det evigaktuelle mønsteret vitner om lysere tider. Hver vår og sommer vil vi kle oss i de maritime stripene, men denne sesongen er trenden ekstra sterk!Vi ser stripene i alle farger, men de mest populære er svarte, hvite, røde eller blå.LES OGSÅ: Mønsteret du bør se etter nå!Aldri vært hottereStripene er i vinden som aldri før. Det maritime mønsteret er en av vårens og sommerens aller største trender, så nå er det bare å ta frem de gamle stripefavorittene eller kanskje gå til innkjøp av et nytt drømmeplagg?Store designere som Marc Jacobs, Michael Kors og Balmain var blant dem som viste mønstret på catwalken:Som sett på kjendiseneOgså kjendisene har lagt sin elsk på det tidløse mønsteret. La deg inspirere av antrekkene til blant andre Miranda Kerr, Rihanna og Liv Tyler:

Dette bør du se etterKlassiske gensere og T-skjorter med båthals.Stramme blazere - gjerne med svarte og hvite striper.Feminine kjoler med 50- og 60-tallssnitt.Jeans og bukser med vertikale striper.Skjørt - gjerne A-formede eller mer sporty varianter.Kjøpetips:

Bruk stripene til din fordelVerikale eller horisontale striper, hva skal du velge? Det kommer helt an på hvilken effekt du vil oppnå!Vertikale striper:har en forlengende effekt og er for eksempel superfint på bukser for å gi inntrykk av lengre ben. Har du allerede lange ben, men ønsker en illusjon om lengre overkropp vil en topp med vertikale striper gi deg nettopp det.Horisontale striper: har fått et litt ufortjent dårlig stempel, men de kan virkelig gjøre underverker for figuren hvis du bruker dem riktig!Har du for eksempel lang overkropp og ikke fullt så lange ben, vil en topp med horisontale striper balansere figuren din og bena ser automatisk lengre ut.Ingen regel uten unntak! Husk alltid å prøve plaggene på før du gjør deg opp en mening om hva de gjør for fasongen din.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer