Striper

Striper gjør underverker for både antrekket OG figuren din!

La deg inspirere av streetstyle-jentenes måter å style det på.

STRIPER: Sjekk så kult! Disse jentene har falt for stripetrenden like mye som oss. Foto: Scanpix
STRIPER: Sjekk så kult! Disse jentene har falt for stripetrenden like mye som oss. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ikke bare er striper kult, men det kan også gjøre underverker for fasongen din! Hvis du for eksempel ønsker en overkroppen skal se lengre ut, bør du går for en overdel med vertikale striper.

For den komplette looken kombinerer du overdelen med en ensfarget bukse eller skjørt. Eller gjør som Olivia Palermo (29) og kjør på med en stripete underdel også!

Det er mange måter å bruke striper i antrekket på, og det trenger nødvendigvis ikke være klærne dine som må stå i fokus. Det finnes et hav av kult tilbehør som kan gi antrekket ditt det lille ekstra. Under har vi plukket ut noen av våre favoritter, finner du noe som faller i smak?

LES OGSÅ: Kombiner klassisk og rocka!

Striper gjør underverker for både antrekket OG figuren din!

Pologenser fra Tommy Hilfiger via Zalando.no, kr 769. Skjørt fra Zalando Essentials via Zalando.no, kr 99. Stripete solbriller fra Illesteva, kr 2600.  Florabotanica fra Balenciaga, kr 540 hos Kicks. Skjorte fra Kaffe via Zalando.no, kr 449. Veske fra New Look via asos.com kr 249. Stripete bukser fra Warehouse via Zalando.no, kr 599. Espadrillos fra Ellos, kr 119.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer