Is

Striptease på catwalken

- More is more, sier Fam Irvoll. Den nye kolleksjon er glitrende, gøyal og veldig gay.

Striptease på catwalken
Publisert
Sist oppdatert
Radmagre modeller som tramper nedover catwalken med livstrøtte tryner. Hvis dette er hva du forbinder med motevisninger bør du ta turen innom designeren Fam Irvolls univers. - I love gays! sier Fam Irvoll til kk.no. Hennes kjærlighet til skeive gutter og homoestetikk har gitt inspirasjon til kolleksjonen som ble vist onsdag under Oslo Fashion Week. Kolleksjonen heter rett og slett «I love Gays», og er Fam Irvolls femte.

Visning for homsevennene

- Jeg har veldig mange homofile venner, som jeg ble kjent med da jeg bodde i London. Den nye kolleksjonen er en tribute til vennene mine som kommer reisende fra London for å se hva jeg har lagd siden sist, sier Fam Irvoll til kk.no.

Glade sailors

Det elleville og jublende preget også onsdagens visning. Den nye kolleksjonen var en heidundrende feiring av sailors og sailior-girls. Vi snakker om søte gutter med stramme rumper og stripete gensere, og blide jenter med 60-tallskjoler og kirsebær på brystet. Alle nyheter fra Oslo Fashion Week, dag for dag.

...og en strippende pin up

Midtveis i showet dukker også en pin up opp, som tripper seg framover på catwalken før hun sakte, sakte og med et stort smil lvrikker seg ut av skjørtet. Catwalken er et sted hvor vi er vant til å se klær vises fram, ikke falle til gulvet. Men på en visning signert Fam Irvoll kan alt skje. Og til slutt står modellen der, kun iført et stort smil og en liten truse.

Klubber og barne-tv

- Hvor finner du inspirasjon?- Jeg henter mye fra barneklær og barnebøker, fra Disney og fra klubblivet i London. Og fra musikk. Mens jeg lagde denne kolleksjonen har jeg bare hørt på homoslagere, sier Fam Irvoll.

Hello, sailor! Se Fam Irvolls nye kolleksjon her

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer