Strømper

Strømpene som løfter antrekket

Dropp de kjedelige ensfargede, og gå heller for et par mønstrede strømpebukser.

Publisert
Sist oppdatert
Mønstrede strømper har vi sett en stund. Og det kommer nok bare til å fortsette.

Buksen er jo tross alt blitt den nye toppen – nå er det underdelene som skal i fokus.

SE OGSÅ: Hva er penest – svart eller hudfarget strømpebukse?

Stilige strømper

Desember er uten tvil årets største festmåned. Med julebord, julefester og nyttårsfester. Og hvis du bruker det rette tilbehøret, kan du gjerne bruke den samme kjolen til dem alle.

Et lekkert halskjede kan forandre kjolen helt. Det samme kan en stilig strømpebukse.

Finn din favorittForlengende hoser

Hvis du har gasellebein, er det selvsagt ikke et problem. Men hvis ikke, kan det være greit å vite hvilken effekt de ulike mønstrene har på leggene dine.

Hemmeligheten er å gå for mønstre som er vertikale - altså mønstre som strekker seg oppoverog ikke bortover, ifølge Marianne Bekkevold, salgssjef for Wolford i Norge.- Ta for eksempel rutede mønstre. Velger du en strømpe med avlange, høye ruter, vil det ha en forlengende effekt. En strømpebukse med kvadratiske, liggende ruter vil ha motsatt virkning, uttalte hun i en tidligere artikkel.

Flere tips

Ønsker du lengre bein, bør du også tenke over følgende:

 • Gå for matte strømper: Blanke strømpebukser («shiny») vil som regel gjøre beina både større og kortere. Matte strømpebukser er med andre ord det beste.
 • Velg mørke farger: Svart er og blir den mest slankende fargen.
 • Bruk sko i samme farge: Sko og strømper i samme farge har en forlengende effekt.

 • Noe du lurer på? Spør KK.no


  Hvordan kan jeg gjøre de trange, nye skoene mine mer komfortable? Hvordan legger jeg sminke som varer hele dagen? Når er det best å trene - før eller etter middag?
  Har du også et spørsmål om klær, sminke, kosthold eller trening? Send det til spor@kk.no, og vi vil finne det ut for deg.

  VERTIKALE MØNSTRE: Som disse rutene, som strekker seg oppover og ikke bortiver, har en forlengende effekt på beina dine. Foto: Tone Ra Pedersen
  VERTIKALE MØNSTRE: Som disse rutene, som strekker seg oppover og ikke bortiver, har en forlengende effekt på beina dine. Foto: Tone Ra Pedersen Vis mer
  Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer