Style sommerkjolen med et belte rundt livet!

Belte

Style sommerkjolen med et belte rundt livet!

Sommerkjolen er kanskje sommerens mest brukte plagg. Gjør som STYLEmag-Thea og skap variasjon ved å style kjolen med et belte rundt livet. Få hennes stiltips og shop stilen her.

Publisert
Sist oppdatert

Les også: Bruk belte utenpå kåpen

- Et belte kan forandre et helt antrekk fra uformelig og kjedelig til flatterende og personlig. Dette beltet er et kupp fra en vintagebutikk i Paris og gir kjolen både form og edge, forteller STYLEmags redaksjonsassistent Thea Roll Rakeng.

- Gå på beltejakt på Fretex eller en annen vintagebutikk for å finne din personlige favoritt til en billig penge, tipser hun.

Les også: Style antrekket ditt med et belte

Style sommerkjolen med et belte rundt livet!

CATWALK-TREND: Flere av de store motehusene, som Lanvin, Kenzo og Saint Laurent, stylet kjolene i sine sommerkolleksjoner med belte rundt midjen. Foto: All Over.

Style sommerkjolen med et belte rundt livet!

STYLE MED BELTE: Gi sommerkjolen en helt ny silhuett ved å snurpe inn livet med et belte. Velg gjerne et belte som er i en annen stil enn kjolen for å unngå at det blir for "matchy-matchy". Foto: Stella Vaage, My-wardrobe.com, Produsentene.

Shop stilen:

Kjole med paisley-mønster fra Mango, kr 449. Solbriller fra Linda Farrow Luxe via my-wardrobe.com, ca. kr 3485. Belte fra Zara, kr 79. Sko fra Zara, kr 299.

Les også: Se sesongens lekreste sommerkjoler

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer