Belte

Style sommerkjolen med et belte rundt livet!

Sommerkjolen er kanskje sommerens mest brukte plagg. Gjør som STYLEmag-Thea og skap variasjon ved å style kjolen med et belte rundt livet. Få hennes stiltips og shop stilen her.

Les også: Bruk belte utenpå kåpen

- Et belte kan forandre et helt antrekk fra uformelig og kjedelig til flatterende og personlig. Dette beltet er et kupp fra en vintagebutikk i Paris og gir kjolen både form og edge, forteller STYLEmags redaksjonsassistent Thea Roll Rakeng.

- Gå på beltejakt på Fretex eller en annen vintagebutikk for å finne din personlige favoritt til en billig penge, tipser hun.

Les også: Style antrekket ditt med et belte

image: Style sommerkjolen med et belte rundt livet!

CATWALK-TREND: Flere av de store motehusene, som Lanvin, Kenzo og Saint Laurent, stylet kjolene i sine sommerkolleksjoner med belte rundt midjen. Foto: All Over.

image: Style sommerkjolen med et belte rundt livet!

STYLE MED BELTE: Gi sommerkjolen en helt ny silhuett ved å snurpe inn livet med et belte. Velg gjerne et belte som er i en annen stil enn kjolen for å unngå at det blir for "matchy-matchy". Foto: Stella Vaage, My-wardrobe.com, Produsentene.

Shop stilen:

Kjole med paisley-mønster fra Mango, kr 449. Solbriller fra Linda Farrow Luxe via my-wardrobe.com, ca. kr 3485. Belte fra Zara, kr 79. Sko fra Zara, kr 299.

Les også: Se sesongens lekreste sommerkjoler

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: