Marianne Theodorsen

Styledevil tar pulsen på moteukene!

Marianne Theodorsen, kjent som Styledevil, er på plass under moteukene i London og Milano for å dokumentere moteøyeblikkene på catwalkene og i gatene. Se hennes video fra moteuken i London her!

Styledevil tar pulsen på moteukene!
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg er så heldig å få dra til både London og Milano i samarbeid med Rodeo.net. Her dokumenterer jeg moteukene ved å filme jeg små videosnutter og å ta bilder av fine folk. Også koser jeg meg gløgg såklart!

Sjekk ut Mariannes blogg her!

Hvordan er en typisk dag for deg på jobb i moteukene?

 - Opp i syvtiden, hive i meg en kaffe for så å dra til første show. Deretter går det i ett med bilder, bussturer, løping og knipsing. Er man heldig blir det en god lunsj, men som regel hiver man i seg noe på veien. Det er langt fra så glamorøst som folk måtte tro. Hjem i nitiden på kvelden, på med joggebuksa og opp med dataen. Boom! I seng en gang mellom midnatt og 04.00. En sjelden gang blir det fest.

Hvordan klarer du å pakke og planlegge antrekkene til alle dagene i løpet av disse to moteukene?

 - Jeg er ferdig med høye hæler med mindre det er noe veldig spesielt, så varme klær og gode sko er alfa og omega ettersom man står ute stort sett hele dagen. Det går faktisk an å kle seg fint uten å fryse i hjel. Jeg synes det er gøy med en utfordring, og det å skulle skvise tolv forskjellige antrekk ut av det lille du har med deg kan være nettopp det.

Les også: Marianne har kastet seg på den nye smykketrenden

Les også: Marianne Styledevil svarer på 30 spørsmål

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer