Stylemag

STYLEmag lansert med style!

Norges stiligste fashionistaer skålte i champagne. Se bildene fra lanseringsfesten!

STYLEmag lansert med style!
Publisert
Sist oppdatert

Første utgave av STYLEmag lander i butikkene først 1. oktober, men magasinet hadde en sniklansering hos Studio Slettvoll på Skøyen tirsdag denne uken. Et knippe kjendiskvinner, bloggere og utvalgt presse var til stede for å kaste glans og forevige begivenheten. I den forbindelse benyttet STYLEmag anledningen til å spørre gjestene om deres forhold til magasiner. Superblogger Camilla Pihl har dette å si om det ferske magasinet:- Det jeg liker best med STYLEmag er layouten, det er virkelig superfresht, sier hun.Camilla synes at inspirerende shoppingtips, godt skjønnhetsstoff og mengder av fine bilder er det som skal til for at hun synes et magasin er bra.

                            Kjendisstylist Hedda Skoug, en av de faste bloggerne til STYLEmag, henter inspirasjon til jobben i magasiners moteserier.- Også liker jeg gatemote, legger hun til.Programleder Katarina Flatland liker at det hun ser i bladene, faktisk er å finne i butikkene.- Ofte ser jeg fine plagg og ting i magasiner som er håpløst å finne i butikkene. Det kule med STYLEmag er at du faktisk får tak i tingene du ser, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer