STYLEmag lansert med style!

Stylemag

STYLEmag lansert med style!

Norges stiligste fashionistaer skålte i champagne. Se bildene fra lanseringsfesten!

Publisert
Sist oppdatert

Første utgave av STYLEmag lander i butikkene først 1. oktober, men magasinet hadde en sniklansering hos Studio Slettvoll på Skøyen tirsdag denne uken. Et knippe kjendiskvinner, bloggere og utvalgt presse var til stede for å kaste glans og forevige begivenheten. I den forbindelse benyttet STYLEmag anledningen til å spørre gjestene om deres forhold til magasiner. Superblogger Camilla Pihl har dette å si om det ferske magasinet:

- Det jeg liker best med STYLEmag er layouten, det er virkelig superfresht, sier hun.

Camilla synes at inspirerende shoppingtips, godt skjønnhetsstoff og mengder av fine bilder er det som skal til for at hun synes et magasin er bra.

STYLEmag lansert med style!

                           

Kjendisstylist Hedda Skoug, en av de faste bloggerne til STYLEmag, henter inspirasjon til jobben i magasiners moteserier.

- Også liker jeg gatemote, legger hun til.

Programleder Katarina Flatland liker at det hun ser i bladene, faktisk er å finne i butikkene.

- Ofte ser jeg fine plagg og ting i magasiner som er håpløst å finne i butikkene. Det kule med STYLEmag er at du faktisk får tak i tingene du ser, sier hun.

Andres garderober
Marte Krogh dukket opp med et par venninner, og innrømmer at hun går etter førsteinntrykk når hun står ved bladhyllene for å kjøpe magasin.

- Jeg ser først og fremst på coveret, og hvilket inntrykk det gir. Jeg elsker å lese om andre jenters garderober, hva de har i skapet også syns jeg det er fint med gatemote og et interessant portrettintervju, sier Krogh.

Vibeke Klemetsen innrømmer at hun har fint lite tid til å lese magasiner eller shoppe for tiden. Hun er i permisjon etter at hun ble mor for tredje gang tidligere i år.

- I ny og ne, etter at barna har lagt seg, er det deilig å sette seg i sofaen med en kopp te og et blad. Det er gøy å få inspirasjon, sier hun.

STYLEmag lansert med style!

        
 

Flinke folk
Den nybakte forfatteren Jenny Skavlan (boken Sy om kom i september) er imponert over innslaget av norsk design i STYLEmag.

- Av det jeg har sett, har jeg spottet en del flinke, norske designere i bladet. Det er bra å fronte flinke folk, sier hun.

Skavlan er fan av overdådige moteserier i magasiner.

- Jeg liker de som er over the top, smiler hun.

For Maria Skappel har også bildene mye å si.

- Vet du, jeg leser de sjelden, jeg blar og ser på bilder. Så går jeg gjennom en gang til og leser det som fanger oppmerksomheten min, sier hun.

Sjekk bilder fra kvelden under!

STYLEmag lansert med style!

         

STYLEmag lansert med style!

                             

STYLEmag lansert med style!

         

STYLEmag lansert med style!

         

STYLEmag lansert med style!

         

STYLEmag lansert med style!

         

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer