Alexa Chung

STYLEmag møtte Alexa Chung backstage

Moteikonet Alexa Chung prøvde klær backstage da vi møtte henne og slo av en prat om mote og musikk.

 - Jeg har så mange gode festivalminner, forteller moteikonet Alexa Chung når vi møter henne backstage før Tommy Hilfigers visning for våren og sommeren 2015.

Temaet for Hilfiger-visningen er festival og kolleksjonen er inspirert av Tommys gamle rocke-ikoner. Alexa Chung har tatt over Tommy Hilfigers instagram-konto for dagen, og er på plass sammen med STYLEmag backstage for å dokumentere sine opplevelser fra motebegivenheter.

Se hele Tommy Hilfigger-visningen her!

image: STYLEmag møtte Alexa Chung backstage

BACKSTAGE: Både STYLEmag og Alexa Chung var eksklusivt invitert backstage hos Tommy Hilfiger i New York før hans visning for våren og sommeren 2015. Her tar STYLEmags webansvarlig Stella Vaage og moteikonet Alxea Chung en prat før visningen. Foto: Celine I. Aagaard. 

Skjønnheten har funnet et par skoletter med metalliske stjerner på og forelsket seg. Hun sparker av seg sin egen herre-inspirerte loafer og drar på seg skoletten som står klar for en modell som hvert øyeblikk skal marsjere nedover catwalken med den.

image: STYLEmag møtte Alexa Chung backstage

FESTIVALMOTE: Alexa elsker både musikk og mote, og hun storkoste seg backstage før Tommy Hilfiger-visningen og prøvde på flere av klærne før de ble presentert for publikum. Foto: Celine I. Aagaard.

 - Favorittfestivalen min er, og kommer alltid til å være Glastonbury! Herregud, så mye moro jeg har hatt der, sier Alexa når vi spør om hennes beste festivalminner. Et spesielt øyeblikk kan hun ikke nevne.

 - Det er bare hele følelsen og stemningen. Man er ute med vennene sine, hører på musikk og bare har det gøy, skjønner du hva jeg mener, sier hun.

Les også: Slik får du stilen til moteikonet Alexa Chung

image: STYLEmag møtte Alexa Chung backstage

FESTIVAL: Alexa elsker festivaler, og Glastonbury-festivalen i Somerset er favoritten hennes. Foto: All Over.

Tror du mote og musikk henger sammen?

- Jeg tror definitivt musikk har veldig mye å si for mote. Og omvendt. Musikere setter trender i antrekkene de har på seg, og musikere lar seg inspirere av stiler og trender de liker, sier Alexa.

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: