Alexa Chung

STYLEmag møtte Alexa Chung backstage

Moteikonet Alexa Chung prøvde klær backstage da vi møtte henne og slo av en prat om mote og musikk.

STYLEmag møtte Alexa Chung backstage
Publisert
Sist oppdatert

 - Jeg har så mange gode festivalminner, forteller moteikonet Alexa Chung når vi møter henne backstage før Tommy Hilfigers visning for våren og sommeren 2015.

Temaet for Hilfiger-visningen er festival og kolleksjonen er inspirert av Tommys gamle rocke-ikoner. Alexa Chung har tatt over Tommy Hilfigers instagram-konto for dagen, og er på plass sammen med STYLEmag backstage for å dokumentere sine opplevelser fra motebegivenheter.

Se hele Tommy Hilfigger-visningen her!

STYLEmag møtte Alexa Chung backstage

BACKSTAGE: Både STYLEmag og Alexa Chung var eksklusivt invitert backstage hos Tommy Hilfiger i New York før hans visning for våren og sommeren 2015. Her tar STYLEmags webansvarlig Stella Vaage og moteikonet Alxea Chung en prat før visningen. Foto: Celine I. Aagaard. 

Skjønnheten har funnet et par skoletter med metalliske stjerner på og forelsket seg. Hun sparker av seg sin egen herre-inspirerte loafer og drar på seg skoletten som står klar for en modell som hvert øyeblikk skal marsjere nedover catwalken med den.

STYLEmag møtte Alexa Chung backstage

FESTIVALMOTE: Alexa elsker både musikk og mote, og hun storkoste seg backstage før Tommy Hilfiger-visningen og prøvde på flere av klærne før de ble presentert for publikum. Foto: Celine I. Aagaard.

 - Favorittfestivalen min er, og kommer alltid til å være Glastonbury! Herregud, så mye moro jeg har hatt der, sier Alexa når vi spør om hennes beste festivalminner. Et spesielt øyeblikk kan hun ikke nevne.

 - Det er bare hele følelsen og stemningen. Man er ute med vennene sine, hører på musikk og bare har det gøy, skjønner du hva jeg mener, sier hun.

Les også: Slik får du stilen til moteikonet Alexa Chung

STYLEmag møtte Alexa Chung backstage

FESTIVAL: Alexa elsker festivaler, og Glastonbury-festivalen i Somerset er favoritten hennes. Foto: All Over.

Tror du mote og musikk henger sammen?

- Jeg tror definitivt musikk har veldig mye å si for mote. Og omvendt. Musikere setter trender i antrekkene de har på seg, og musikere lar seg inspirere av stiler og trender de liker, sier Alexa.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer