Anine Bing

STYLEmag møtte Anine Bing i LA!

- Jeg begynner alltid med å designe noe som jeg veldig gjerne vil ha i mitt eget klesskap. Vi møtte den skandinaviske stjernedesigneren Anine Bing i Los Angeles!

STYLEmag møtte Anine Bing i LA!
Publisert
Sist oppdatert

I 2012 tok Anine Bing (32) sats og startet opp sitt eget merke med sitt eget navn. Stjerner som Heidi Klum, Rosie Huntington-Whiteley, Alessandra Ambrosio, Rachel Bilson og Ashlee Simpson har for lengst lagt sin elsk på merket.

 - Jeg syntes det manglet et klesmerke med fokus på basisplagg med god kvalitet, som ikke var kjedelig. ANINE BING er enkelt, men likevel kult. Du kan bruke plaggene til hverdags, men også når du skal ut på kvelden, på fest eller i middag, forteller Anine.

Les også: Motenorge satser på gjenbruk

STYLEmag møtte Anine Bing i LA!

HJEMME HOS ANINE: Hvis skoene mine kunne snakke hadde de ropt: "Vær så snill, vask meg!", sier Anine. Foto: Bulls.

Hvor shopper du helst?

 - Jeg shopper nesten aldri lenger. Nå har jeg mitt eget merke og lager alle de klærne, skoene, veskene og smykkene jeg selv har behov for og lyst på. Men når jeg først shopper, liker jeg best vintagebutikker.

Til tross for et travelt liv som designer og tobarnsmor, er stil og det å kle seg bra viktig for Anine.

 - Mitt mål, uansett om du er en mamma, modell, advokat eller lærer, er at alle skal kunne finne kule og komfortable klær fra mitt merke, forteller Anine, som røper at hun ikke kunne overlevd uten sine ANINE BING-jeans, skinnjakker, solbriller fra Ray-Ban og Chanel-veskene sine.

STYLEmag møtte Anine Bing i LA!

MOTE-VETERAN: Den dansk-svenske designeren Anine Bing har vært i ulike deler av motebransjen siden hun var 15 år. Først som modell, og nå som designer. Foto: Bulls.

- Stil for meg handler om en følelse. Det å kunne sette sammen plaggene på en fin måte. Selv liker jeg når folk har en enkel stil. jeg liker når folk kler seg så enkelt som mulig, uten å se kjedelig ut. Mestrer man det, da har man lykkes i mine øyne, forteller Anine.

Les også: Dette er de 11 betse LA-baserte merkene

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer