Stylemag

STYLEmag møtte Hollywood-hunken Chris Pine!

Se hva den kinoaktuelle kjekkasen Chris Pine hadde å si om jenter, mote og sexsymbol-stempelet da STYLEmag møtte han i London!

STYLEmag møtte Hollywood-hunken Chris Pine!
Publisert
Sist oppdatert

 - Hvis du er sexy, så er du sexy, sier Chris Pine og knipser med fingrene for å illustrere den umiddelbare reaksjonen en jente kan gi ved å utstråle selvtillit.

Film-kjekkasen med de isblå øynene, som i disse dager er aktuell med filmen Jack Ryan: Shadow Recruit, mener nemlig at det ikke er et spesifikt plagg som gjør en jente sexy, men måten hun bærer det. 

STYLEmag møtte Hollywood-hunken Chris Pine!

FILM-AKTUELL: Kjekkasen er i disse dager aktuell med filmen Jack Ryan: Shadow Recruit. Foto: All Over.

 - Om jeg kommer inn i et rom og ser en jente som virkelig føler seg selvsikker i det hun har på seg, da spiller det egentlig liten rolle hva hun har på seg. Selvtillit er mye mer attraktivt enn et spesifikt klesplagg. Men! Når det er sagt, så synes jeg at høyhælte sko er guds gave til menn. Ikke på menn altså, men jeg tror det er mange av oss som elsker å se en dame i et par sexy høyhælte sko, forteller Chris.

Hva tenker du når folk omtaler deg som et sexsymbol?

- Daffy Duck! Jeg tuller ikke, Daffy Duck er det aller første jeg tenker på. Men det er jo flatterende, men jeg tar det selvfølgelig med en klype salt og ler litt av det. Jeg finner en del humor i at folk ser på meg på den måten.

STYLEmag møtte Hollywood-hunken Chris Pine!

SEXSYMBOL: Chris ler av at han er kåret til en av verdens mest sexy menn, og tar det hele med en klype salt. Vi, derimot, synes ikke det er så rart. Foto: All Over.

Hva er forholdet ditt til mote?

- Jeg har alltid vært interessert i mote. På high school shoppet alle de kule på second hand-butikker. Jeg prøvde å passe inn, så jeg hang meg på trenden.  Men det var ikke før jeg begynte å jobbe med filmer at jeg virkelig ble interessert. Jeg ble plutselig synlig, alt fra ute på gaten til på den røde løperen.

Chris beskriver sin egen klesstil som enkel og komfortabel, og innrømmer at han ikke tør å ta store risker når han kler seg.

 - Det er fordi jeg liker å føle meg selvsikker. Jeg elsker denim, og det er jo det tryggeste man kan bruke. Jeg er veldig opptatt av materialene i plagg. Det er ofte det jeg faller for, sier han og gnir stoffet av den mørkeblå kasjmirgenseren med V-hals mellom tommelen og pekefingeren.

STYLEmag møtte Hollywood-hunken Chris Pine!

HVERDAGSSTIL: Det er ingen tvil om at Chris kan ta pusten fra oss når han kler seg i dress på den røde løperen. På fritiden er han mer avslappet og innrømmer at han ikke tør ta store risker og faller ofte for denimplagg. Foto: All Over.

Har du noen gang brukt uttrykket Vet du hvem jeg er for å oppnå noe?

 - Uff, det har jeg! Jeg var i New York med noen venner. Vi var unge og ville inn på en bar. Kompisene mine sa at jeg skulle fortelle hvem jeg var slik at vi skulle komme inn forbi køen. Så jeg gikk opp til dørvakten og sa «Hei, vet du hvem jeg er?» Og han bare «Nei.» Det var siste gang jeg prøvde det. Det var brutalt! 

Les hele intervjuet med Chris Pine i den store sommerutgaven av STYLEmag.

Les også: Dette får du i den nyeste utgaven av STYLEmag

Vil du abonnere på STYLEmag? Sjekk ut tilbudet her!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer