Isabel Marant

STYLEmag møtte Isabel Marant i Paris!

Marant avslører hvilke kvinner hun designer for og hvordan hun selv pleide å gå kledd da vi møtte henne på lansering i Paris.

STYLEmag møtte Isabel Marant i Paris!
Publisert
Sist oppdatert

Les også: Isabel Marant gjestedesigner for H&M

 - Jeg hadde en helt crazy stil før, men nå er den mer nedtonet og avslappet, ler Isabel Marant når vi treffer henne på lanseringen i Paris. 

H&M inviterte STYLEmag til Paris for en eksklusiv presentasjon av Isabel Marants designsamarbeid med den svenske kleskjeden H&M, Isabel Marant pour H&M.

Hvordan er "Marant-jenta"?

 - Det finnes ikke en spesifikk "Marant-jente". Jeg designer for alle kvinner. Både min unge niese og min mor på 74 år bruker klærne mine, alt avhenger av hvilken type styling man har, forteller Isabel, som også fokuserer på å designe til ekte kvinner med ekte liv.

 - Jeg designer for kvinner som krever at klærne kan brukes fra levering i barnehage, rett på jobb og ut på fest. Kvinner har ulike fasonger, det er noe jeg prøver å tenke på det når jeg designer. Jeg ønsker at alle skal kunne føle seg vel i mine plagg, forteller Isabel til STYLEmag-redaktør Celine I. Aagaard, som er i Paris for lanseringen av Marants kolleksjon for H&M.

STYLEmag møtte Isabel Marant i Paris!

NOE FOR ALLE: Isabel Marant fokuserer på å designe klær til ekte kvinner, og er oppatt av at kvinner av alle fasonger og aldre skal føle seg vel i hennes plagg. Foto: H&M. Shopper du selv noen gang på H&M?

Shopper du på H&M noen gang?

- Som designer slipper man å kjøpe klær til seg selv, men jeg har kjøpt klær på H&M til sønnen min. Jeg har også laget en ungdomskolleksjon for H&M for barn opp til 14 år, forteller Isabel.

STYLEmag møtte Isabel Marant i Paris!

FOR BARNA: Marant har designet en batikk- og inkaisnpirert H&M-kolleskjon for barn opp til 14 år. Foto: Celine I. Aagaard.

 - Jeg har store forventinger til denne kolleksjonen. Isabel Marant appellerer nok til et bredere publikum enn tidligere designsamarbeid fra H&M, som for eksempel Maison Martin Margiela, Jimmy Choo og Lanvin. Det er lettere for mannen i gata å bruke klær fra Marant, og jeg tror at frynsebootsene er noe av det første som blir revet bort fra norske butikkhyller, forteller Celine.

Spesielt invitert presse fra hele verden deltok i dag på presentasjonen av kolleksjonen På Westin Hotel i Paris, hvor Marant selv var til stede for å vise frem sine design, som beskrives som "parisiske og forlokkende must have-plagg."

Kolleksjonen Isabel Marant pour H&M er en eklektisk miks av Marants egne favoritter og ikoniske pieces hun har lagd gjennom sin karriere, i tillegg til et utvalg av basis T-skjorter, chunky strikk og lekkert tilbehør.

Les også: Se H&M-gjenskapelsene av Isabel Marants mest ikoniske plagg

 - Kolleksjonen jeg har skapt for H&M er som en garderobe, en samling av mine mest ikoniske plagg satt sammen i en helhet som igjen kan tolkes og settes sammen av kundene slik de selv ønsker. Dette er ikke en billigvariant av Isabel Marant. Ikke i det hele tatt. Jeg ble ikke nødt til å inngå kompromiss med egne ønsker i det hele tatt, forteller Isabel i et eksklusivt intervju med STYLEmag.

 - Du kan sammenligne denne kolleksjonen med alle favorittplaggene dine som du har samlet i en koffert. Hadde du mistet kofferten hadde du nærmest dødd, sier Isabel.

(Kjøp nyeste utgave av STYLEmag for å lese resten av intervjuet med Isabel Marant og se bilder av kolleksjonen).

STYLEmag møtte Isabel Marant i Paris!

IKONER: Isabel Marant har selv valgt ut sine mest ikoniske plagg gjennom sin karriere, og gjenskapt dem for sitt samarbeid med H&M. Foto: H&M.

Plaggene selges til en brøkdel av prisen det selges for i hennes originale kolleksjoner, og blant våre favoritter er boucle-jakken i sølv og den hvite skinnbuksen. 

STYLEmag møtte Isabel Marant i Paris!

STYLEMAG-FAVORITTER: Den hvite skinnbuksen og bouclé-jakken i sølv står høyt på ønskelisten til STYLEmag-redaktør Celine I. Aagaard. Foto: STYLEmag.

Etter presentasjonen blir det fest på Tennis Club de Paris, og kveldens celebre gjester har en kveld med mote, style og overraskelser i vente. På tidligere lanseringsfester for H&Ms designsamarbeider har stjerner som Sarah Jessica Parker, Kanye West og Mena Suvari dukket opp på den røde løperen, så forventingene til kveldens fest er store.

 - Isabel Marant er et ikon i tillegg til at hun en en fantastisk avslappet og kul dame! Det er stort at hun deltar, og det blir spennende å se hvilke andre kjente fjes som også kommer på festen, sier Celine. 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer