Vis mer

Olivia Palrmo

STYLEmag møtte Olivia Palermo i New York

Og alle har denim-feber!

Publisert

STYLEmag er på plass i motemetropolen New York for å dekke moteuken, og på Gant Ruggers intime og eksklusive visning for våren og sommeren 2015, møtte vi på moteikonet Olivia Palermo, som var likt kledd som STYLEmag-redaktør Celine I. Aagaard og webansvarlig Stella Vaage - nemlig denim fra topp til tå.

 - Jeg elsker denim, lo Palermo, som var ikledd denimskjorte og ettersittende denimskjørt da hun vandret sammen med sin nye ektemann på en takterrasse i Maritime Hotel i New Yorks meat packing district for å se Gant Ruggers ferkseste kolleksjon.  

Vis mer

DENIMJENTER: Moteikonet Olivia Palermo matchet Celine og Stella fra STYLEmag da de alle møtte i dobbel-denim på Gant Rugger-visningen i New York i dag. Foto: Stella Vaage.

Andre moteikoner ikoner som Elin Kling og Justin O´Shea var blant de få andre inviterte. 

 - Det var stort å møte Olivia og se på kolleksjonen sammen med henne. Ekstra morsomt var det at vi alle tre valgte denim fra topp til tå akkurat i dag, forteller STYLEmags web-ansvarlig Stella Vaage. 

Vis mer

DENIMFEBER: Olivia så på kolleksjonen til Gant Rugger med sin nye ektemann Johannes Huebl i New York. Foto: Stella Vaage. 

Følg med videre for flere eksklusive intervjuer med designere og moteikoner og andre øyeblikk fra moteuken i New York.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer