Olivia Palrmo

STYLEmag møtte Olivia Palermo i New York

Og alle har denim-feber!

STYLEmag møtte Olivia Palermo i New York
Publisert
Sist oppdatert

STYLEmag er på plass i motemetropolen New York for å dekke moteuken, og på Gant Ruggers intime og eksklusive visning for våren og sommeren 2015, møtte vi på moteikonet Olivia Palermo, som var likt kledd som STYLEmag-redaktør Celine I. Aagaard og webansvarlig Stella Vaage - nemlig denim fra topp til tå.

 - Jeg elsker denim, lo Palermo, som var ikledd denimskjorte og ettersittende denimskjørt da hun vandret sammen med sin nye ektemann på en takterrasse i Maritime Hotel i New Yorks meat packing district for å se Gant Ruggers ferkseste kolleksjon.  

STYLEmag møtte Olivia Palermo i New York

DENIMJENTER: Moteikonet Olivia Palermo matchet Celine og Stella fra STYLEmag da de alle møtte i dobbel-denim på Gant Rugger-visningen i New York i dag. Foto: Stella Vaage.

Andre moteikoner ikoner som Elin Kling og Justin O´Shea var blant de få andre inviterte. 

 - Det var stort å møte Olivia og se på kolleksjonen sammen med henne. Ekstra morsomt var det at vi alle tre valgte denim fra topp til tå akkurat i dag, forteller STYLEmags web-ansvarlig Stella Vaage. 

STYLEmag møtte Olivia Palermo i New York

DENIMFEBER: Olivia så på kolleksjonen til Gant Rugger med sin nye ektemann Johannes Huebl i New York. Foto: Stella Vaage. 

Følg med videre for flere eksklusive intervjuer med designere og moteikoner og andre øyeblikk fra moteuken i New York.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer