Smykker

Stylingtrikset vi har forelsket oss helt i

Vi vil ha smykker - og massevis av dem!

STYLINGTIPS: Kjør på med lag på lag med kjeder nå! Foto: Skjermdump fra Instagram / @collagevintage
STYLINGTIPS: Kjør på med lag på lag med kjeder nå! Foto: Skjermdump fra Instagram / @collagevintage Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jeg har aldri vært spesielt flink til å bruke smykker. Jeg fikk ingen smykker i konfirmasjonen min for både slekt og venner skjønte at jeg aldri kom til å bruke det. Men nå - nå er det andre saker. Jeg har alltid elsket smykker, men jeg har bare ikke vært flink til å bruke det. Et par øredobber har alltid vært et «must», men jeg har savnet å bruke armbånd, ringer og kjeder.

Hvorfor jeg ikke har fått til å bruke nettopp dette, vet jeg ikke. Det er nok bare noe jeg må bli mer og mer vant til. Den siste tiden har jeg blitt så mye flinkere på det - for hallo; det er jo så fint! Nå har jeg både øredobber, ringer og kjeder på meg og jeg elsker det. Neste greie nå er å ta stylingen ett steg videre.

LES OGSÅ: Nå kan du få et smykke laget av din egen morsmelk

Kjør på med lag på lag

Jeg har alltid syns det har vært så kult å bruke mange forskjellige kjeder sammen. Helt i litt ulike lengder, selvfølgelig, så du kan se det unike ved hvert kjede. Selv foretrekker jeg å bruke gullsmykker. Dette er så enkelt og elegant, men samtidig tilfører du det lille ekstra ved å legge kjedene lag på lag.

Men i sommer er det ekstra fint å bruke noen varianter med farger. For eksempel kjeder med fine stener i turkis, oransje og rosa! Her er det egentlig fantasien som kan stoppe det. Selv begynte jeg bare med å ta på masse smykker og deretter fjerne litt og litt til jeg var fornøyd. Coco Chanel sa det så fint: «When accessorizing, always take off the last thing you put on». Så nei, det var ikke jeg som fant opp dette med å fjerne ett element når du styler antrekket ditt. Det jeg har gjort, derimot, er å finne noen superfine kjeder du kan ta en titt på! Samt masse deilig Instagram-inspirasjon. Enjoy!

LES OGSÅ: Slik vasker du smykkene dine

Et innlegg delt av Sara (@collagevintage)

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer