Smykker

Stylingtrikset vi har forelsket oss helt i

Vi vil ha smykker - og massevis av dem!

STYLINGTIPS: Kjør på med lag på lag med kjeder nå! Foto: Skjermdump fra Instagram / @collagevintage
STYLINGTIPS: Kjør på med lag på lag med kjeder nå! Foto: Skjermdump fra Instagram / @collagevintage Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jeg har aldri vært spesielt flink til å bruke smykker. Jeg fikk ingen smykker i konfirmasjonen min for både slekt og venner skjønte at jeg aldri kom til å bruke det. Men nå - nå er det andre saker. Jeg har alltid elsket smykker, men jeg har bare ikke vært flink til å bruke det. Et par øredobber har alltid vært et «must», men jeg har savnet å bruke armbånd, ringer og kjeder.

Hvorfor jeg ikke har fått til å bruke nettopp dette, vet jeg ikke. Det er nok bare noe jeg må bli mer og mer vant til. Den siste tiden har jeg blitt så mye flinkere på det - for hallo; det er jo så fint! Nå har jeg både øredobber, ringer og kjeder på meg og jeg elsker det. Neste greie nå er å ta stylingen ett steg videre.

LES OGSÅ: Nå kan du få et smykke laget av din egen morsmelk

Kjør på med lag på lag

Jeg har alltid syns det har vært så kult å bruke mange forskjellige kjeder sammen. Helt i litt ulike lengder, selvfølgelig, så du kan se det unike ved hvert kjede. Selv foretrekker jeg å bruke gullsmykker. Dette er så enkelt og elegant, men samtidig tilfører du det lille ekstra ved å legge kjedene lag på lag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer