Columbine Smille

Stylist og blogger Columbine Smille avslører hennes favorittrend for høsten

Det svenske moteikonet har tro på: helsvart, teksturmiks og iøynefallende detaljer.

COLUMBINE SMILLE: Kle deg i sort fra topp til tå med en fargesterk veske som står i kontrakst til resten av antrekket. 
Fra venstre: Jakke fra Bik Bok, kr 699. Boots fra ATP Atelier, kr 3900. Bukser fra Vivikes, kir 599. Høyhalser fra Toteme, ca. kr 1800. Veske fra Loewe, ca. kr 17 000.  Foto: Produsentene, Net-a-porter.com og Loewe.com
COLUMBINE SMILLE: Kle deg i sort fra topp til tå med en fargesterk veske som står i kontrakst til resten av antrekket. Fra venstre: Jakke fra Bik Bok, kr 699. Boots fra ATP Atelier, kr 3900. Bukser fra Vivikes, kir 599. Høyhalser fra Toteme, ca. kr 1800. Veske fra Loewe, ca. kr 17 000. Foto: Produsentene, Net-a-porter.com og Loewe.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

STYLEMAG.NO: Vi tok en prat med det svenske moteikonet Columbine Smille under moteuka i Stockholm. Hun forteller oss om trendene hun har troen på til høsten og hva hun skal kle seg i de kommende månedene.

Smille er en bereist person som får invitasjoner til flere av de største motehusene. Det vil med andre ord si at hun har god kontroll på hva slags trender som beveger seg der ute.

LES OGSÅ: Høstens trendfarge: Fristende karamell

Den svenske stilen omtaler hun som mye mer avslappet, minimalistisk og kommersielt, sammenlignet med det vi ser på de internasjonale moteukene.

Helsvart

I høst har hun troen på moderne, helsorte antrekk med viktorianske innslag. Denne trenden så vi blant annet på catwalken hos motegigaten Givenchy. Hun formidler videre at:

«Dette er en trend som er stor i høst. Helsvart kan generelt bli litt kjedelig, men den kommende sesongen byr på plagg med markante detaljer og utsmykkinger. Materialmiks gjør også antrekkene mer spennende.»

Høstens nøkkelplagg

Smille mener også at 80-tallsstilen med innslag av glam og disko kommer til å dominere motebilde.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer