Bella Hadid

Stylisten bak stilen til Bella Hadid (19) er like kul som du hadde forventet!

Elizabeth Sulcer står blant annet bak de utfordrende stilene til en rekke supermodeller, og er uten tvil dama du vil følge på Instagram nå!

STYLISTEN BAK: Elizabeth Sulcer står bak stylingen til en rekke supermodeller, som blant annet 19 år gamle Bella Hadid. Foto: Rex Features
STYLISTEN BAK: Elizabeth Sulcer står bak stylingen til en rekke supermodeller, som blant annet 19 år gamle Bella Hadid. Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er lett å glemme at supermodeller som Kendall Jenner og Hadid-søstrene har en hel hær bak seg som tar seg godt av dem før de går ut døren. For det håret, den sminken og for ikke å glemme DEN stilen, kommer nemlig ikke helt av seg selv nei.

De fleste kjendisene har faktisk personlig valgt seg ut en eller to stylister som får æren av å kle dem opp fra topp til tå både til store kjendisarrangementer, men også til hverdags. Og en som virkelig har funnet seg en passende, og ikke minst superdyktig, «partner in crime» er 19 år gamle Bella Hadid. For hvem har vel ikke siklet på den utfordrende, men fremdeles stilfulle og delikate stilen til Bella «et par» ganger siden hun slo igjennom i motebransjen?

Vi må bare rekke opp hånden. 19-åringen har nemlig overrasket oss gang på gang med sin ekstreme røde løper-stil (hint hint; denne frekke splitten!) og med sine lekne og dristige street style-antrekk. Og vi snakker ikke søte kjoler, blondetopper og pasteller. Nei, Bella går helst i skinn og lakk, magetopper, lårhøye støvletter og sporty plagg - helst alle disse tingene kombinert sammen til antrekk vi drømmer om å få til selv! Men hvem står egentlig bak den geniale stilen, som får supermodellen til å skille seg ut fra «cliquen» hennes? 

LES OGSÅ: Bella Hadid gikk amok med farens kredittkort

Møt Elizabeth Sulcer! Stylisten og geniet som er hele maskineriet bak noen av Bellas beste «looks» både av og på den røde løperen. Den rocka, petite, blondinen er mesterhjernen bak stilen til en rekke kjendiser og supermodeller som blant annet Josephine Skriver og Elsa Hosk. Ved siden av A-listen sin, styler hun også moteserier og cover for de største motemagasinene i verden. Både Vogue, ELLE og Numero (for å nevne noen) har hyret inn Sulcer til en rekke av sine største oppdrag. 

Du har sikkert allerede lagt merke til Elizabeth - med sitt naturlig blonde hår og katteaktige ansiktstrekk - på flere av Instagram-profilene til favorittkjendisene dine, og lurt på hvem hun er? I så fall er det på tide å finne frem Instagram, søke på @elizabethsulcer og trykke på« follow»-knappen. For (ikke) overraskende nok er Elizabeths personlige stil MINST like inspirerende som klientene hennes sine. Med andre ord: Denne dama er virkelig verdt å holde et øye med på Instagram NÅ!

Se flere bilder av Elizabeth Sulcer og få stilen hennes lenger ned i saken.

NEW CLAN IN TOWN QUEEN #squad #vibes #style @bellahadid #love #wifey #currentmood #bellahadid #elizabethsulcer #palmergirls

Et bilde publisert av Elizabeth Sulcer (@elizabethsulcer)

TB TO COUTURE LAST WEEK IN PARIS:

Et bilde publisert av Elizabeth Sulcer (@elizabethsulcer)

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer