KITTEN HEELS: En lekker variant til den høye hælen som ikke er så ukomfortabel i lengden. Foto: Rex Features
KITTEN HEELS: En lekker variant til den høye hælen som ikke er så ukomfortabel i lengden. Foto: Rex FeaturesVis mer

Flate Sko

Superfine sko som kan erstatte festhælene

La føttene dine hvile og ta en kikk på disse godbitene!

Det er ikke slik at jeg kommer til å sette de høye hælene på hylla for godt, men etter en lang jul med festligheter i fleng, er det på tide å tenke på noen andre alternativer. Det kommer alltid til å være med noe med den høye hælen som bare gir hele antrekket et løft (og praktisk talt deg selv), men vi har fått øynene opp for noen andre lekre og lavere varianter akkurat nå.

«Kitten heels», altså skoene med de superlave hælene, er tilbake i trendbildet, og det finnes mange fine alternativer der ute. Bare se på de Camille Charriere har på seg øverst i saken! Det er fremdeles litt for tidlig å gå uten sokker eller strømpebukser til, og selv om vi gleder oss til dagen vi kan gjøre det, er det utrolig fint å velge en strømpebukse med mønster til disse skoene. Igjen, bare la deg inspirere av bildet øverst i saken.

LES OGSÅ: Nå kan du kjøpe Carrie Bradshaws tutu-skjørt

Velg gjerne en tjukkere hæl, en såkalt «block heel», dersom du virkelig ønsker å sette den komfortable faktoren høyt opp på lista. Et par sko som har litt hæl, men som samtidig er ganske tjukk, kan du tråkke rundt i dagen lang. Selvfølgelig har du også de klassiske lave skoene! Det er absolutt lurt å ha et enklere par i klesskapet, gjerne i sort, men se også etter noen som gjør litt ut av seg. Kanskje et par som glitrer, noen i mønster, eller et par i en sprek farge?

I bildekollasjen under finner du en rekke alternativer i en bred prisklasse. Finner du noen som faller i smak? Husk også å sjekke ut denne saken som inneholder en mengde designerkupp du kan gjøre under årets januarsalg!

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: