Selvbruning

Superhotte Megan Fox (29) får sin sommerlige glød med disse produktene

Brun før sommeren? Ja, takk!

SELVBRUNING: Ønsker du en lekker brunfarge før sommeren er her? Sjekk ut produktene nederst i saken! Foto: Shutterstock / Maksim Vostrikov
SELVBRUNING: Ønsker du en lekker brunfarge før sommeren er her? Sjekk ut produktene nederst i saken! Foto: Shutterstock / Maksim Vostrikov Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selv om solen har meldt sin ankomst i det flotte landet vårt, og vi har fått et glimt av den vakre, norske sommeren, skjer det fort at været forandrer seg på et blunk! Derfor kan det være lurt å ha et par selvbruningsprodukter på lur, dersom du ønsker den sommerlige gløden litt raskere. Og hvorfor ikke gjøre som de store stjernene? Megan Fox (29) har forelsket seg helt i disse produktene fra Chocolate Sun som er utviklet av Vincent Kolb. Han spraytan-er daglig de største stjernene i Hollywood. Ikke rart det alltid ser ut som de kommer rett fra en to ukers ferie, eller hva?

Foto: Scanpix, Pureskin.no
Foto: Scanpix, Pureskin.no Vis mer


Selvbruningsspray fra Chocolate Sun via Pureskin.no, kr 469. Selvbruningskrem for ansiktet fra Chocolate Sun via Pureskin.no, kr 359. Selvbruningskrem for ansikt og kropp via Chocolate Sun via Pureskin.no, kr 429. 

Denne saken har tidligere vært publisert på KK.no, men er republisert til glede for nye lesere!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer