Oslo Fashion Week 2013

Superlekkert badetøy fra Fam Irvoll

- Jeg ville lage badetøy vi føler oss vel i, som sitter fint og ser flatterende ut, sier designeren til KK.

SATSER PÅ BADETØY VI HAR LYST TIL Å GÅ I: Fam Irvoll har designet badetøy for første gang, og viste badedrakter og bikinier i freshe farger med print som mus, roser og maur, under Oslo Fashion Week onsdag kveld.   Foto: Per Ervland
SATSER PÅ BADETØY VI HAR LYST TIL Å GÅ I: Fam Irvoll har designet badetøy for første gang, og viste badedrakter og bikinier i freshe farger med print som mus, roser og maur, under Oslo Fashion Week onsdag kveld. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Vi gruer oss vel alle litt til den første sommerferiedagen vi skal ut i bare lycratruse og bikinitopp. Leggene er melkeblå og badedrakten kanskje litt mindre enn vi husket den. For igjen har vi gått på en real kjøpt-feil-størrelse-og-modell-smell. Ikke minst er det ikke alltid vi finner noe vi faktisk liker i salgshyllene. En som også er oppatt av badetøy, er den norske designeren Fam Irvoll. I stedet for å tråle butikkene hver sesong for noe lekkert, har hun heller gjort kort prosess og designet sitt eget. Når KK treffer henne rett før hun skal ha visning under Oslo Fashion Week, ser vi badedrakter og trekantbikinier i lekre farger, med print som roser, maur og mus. - Jeg ville lage badetøy vi føler oss vel i, som sitter fint og ser flatterende ut, sier Irvoll til KK.

Ikke like crazy lenger

Om det så er en bestemor på hver pupp, en kake på hodet eller rosa tøfler med sauepels hun har å by på, så har Fam Irvoll bestandig tøyset og tullet litt hver gang hun har sluppet sine kolleksjoner. Ikke minst har visningene vært spektakulære.Nå har designeren, som Rihanna, Katy Perry og Lady Gaga har kledd seg i, laget en kolleksjon som er mindre ellevill enn før, ifølge henne selv.- Klærne er mer brukervennlige, og er ikke bare scenetøy som ingen kan gå i. I kolleksjonen er det nå 90 prosent som kan brukes, og bare ti prosent som er helt crazy, sier hun.Faktisk er dette så langt Fam kan gå kommersielt, uten å miste identiteten sin helt. Heldigvis er alt relativt, for vi synes kolleksjonen er langt fra traust og kjedelig.Se flere bilder fra visningen nedenfor:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer