Chanel

Supermodell Cara Delevingne (23) tok med noe helt spesielt på Chanel-visningen!

Se alle bildene fra den fantastiske haute couture-visningen.

CHANEL: Gang på gang imponerer det franske motehuset med de mest fantastiske visninger! Denne gangen så alt ut som et stort dukkehjem - hvor kult er ikke det? Foto: Ap
CHANEL: Gang på gang imponerer det franske motehuset med de mest fantastiske visninger! Denne gangen så alt ut som et stort dukkehjem - hvor kult er ikke det? Foto: Ap Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hver gang moteukene står for tur gleder vi oss like mye til å se hva designer Karl Lagerfeld og Chanel finner på når de skal presentere sine ulike kolleksjoner. Denne uken er det couture fashion week. Klærne som vises her er ofte ikke like «ready-to-wear» som de andre kolleksjonene. 

Men det er også her de store stjernene finner de mest ekstravagante kjolene de bruker på den røde løperen for årets pristudelinger. I dag viste Chanel frem sin couture-kolleksjon for vår/sommer 2016, og ja, settingen var helt utrolig! I en falsk hage med en falsk himmel, og det som bare kan minne om et gigantisk dukkehjem, viste Lagerfeld frem den nye kolleksjonen. Både Gigi Hadid (20) og Kendall Jenner (20) var modeller under visningen, men Cara Delevingne er ikke lenger å se på catwalken. Karl Lagerfelds yndling har nemlig gått over til filmverdenen, men hun satt selvfølgelig på første rad for å se på den utrolige visningen. Denne gangen med en spesiell venn!

Delevingne hadde nemlig tatt med hunden sin på couture-visning, og hjertene våre smelter av disse nydelige bildene. Designer Karl Lagerfeld har fått mye oppmerksomhet for sin kjærlighet for katten Choupette, og nå viser også den 23 år gamle supermodellen sin beste venn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer