FOR BIK BOK: Den norske supermodellen Siri Tollerød er Bik Boks modell for vår- og sommerkolleksjonen for 2013.  Foto: Bik Bok
FOR BIK BOK: Den norske supermodellen Siri Tollerød er Bik Boks modell for vår- og sommerkolleksjonen for 2013. Foto: Bik BokVis mer

Vår/sommer 2013

Supermodell Siri Tollerød fronter Bik Boks nye kolleksjon

Se bilder av de nye plaggene og trendene for våren og sommeren 2013 her!

Det er under to uker til vi er inne i det nye året, og allerede fra første måned - altså januar, begynner de store kleskjedene å få inn plagg fra vår - og sommerkolleksjonene sine, som KK.no selvsagt har tatt en sniktitt på.

Foreløpig har vi sett vårens trender fra H&M, Monki, Gina Tricot, Lindex, KappAhl og MQ.

Og sist ut på listen er Bik Bok, som har fått et virkelig stort navn til å fronte årets kolleksjon (i butikk fra uke tre).

LES OGSÅ: Trendplaggene du trygt kan beholde

STOR STJERNE: Siri Tollerød har vært på forsiden av utallige blader og magaziner, og gått visninger for store motehus. På bildet i midten går hun for Alexander Wang.  Foto: All Over Press/Faksimile
STOR STJERNE: Siri Tollerød har vært på forsiden av utallige blader og magaziner, og gått visninger for store motehus. På bildet i midten går hun for Alexander Wang. Foto: All Over Press/Faksimile Vis mer

Norsk supermodell

Det er nemlig ingen ringere enn den norske supermodellen Siri Tollerød (25) som viser frem klærne i kjedens kampanje.


Tollerød, som nylig flyttet tilbake til Norge for å studere, har lenge vært en av verdens mest ettertraktede modeller.

I tillegg til utallige kampanjer, forsider og moteserier, har hun gått visninger for store navn som Alexander McQueen, Balenciaga, Celine, Chanel, Chloé og Christian Dior.

LES OGSÅ: Sjekk hvem som er H&Ms nye undertøysmodell

– Av ytterste verdensklasse

Ifølge Lina Tellström, som er markedssjef i Bik Bok, var det flere grunner til at den norske supermodellen ble valgt.

– Når Siri flyttet hjem til Norge for å studere, og ble litt mer tilgjengelig her på hjemmeplan, så sørget vi for at vi endelig skulle få jobben med henne, sier hun til KK.no:

– Siri er en supermodell av ypperste verdensklasse og har en personlighet og utseendet som passer Bik Boks profil perfekt. Det å få jobbe med en modell på Siris nivå betyr også en trygghet for oss. Vi tar mange bilder på kort tid, og trenger derfor en modell som kan levere fantastiske bilder kjapt og effektivt, og det kan hun. Dessuten er hun en herlig person,og helt fantastisk å jobbe med. At hun er norsk er naturligvis også ekstra morsomt.

Se flere bilder fra Tollerøds kampanje for Bik Bok nedenfor:


Foto: Bik Bok
Foto: Bik Bok
Foto: Bik Bok
Foto: Bik Bok
Foto: Bik Bok
Foto: Bik Bok
Foto: Bik Bok
Foto: Bik Bok
Foto: Bik Bok
Foto: Bik Bok
Foto: Bik Bok
Foto: Bik Bok
Foto: Bik Bok
Foto: Bik Bok
Foto: Bik Bok
Foto: Bik Bok
Foto: Bik Bok
Foto: Bik Bok

LES OGSÅ: Skoene du kan bruke hele året

Tilbake til USA

På kampanjebildene ser vi Tollerød i mange av vårens trender fra kleskjeden. Og særlig kontraster, mønster og 90-tallet er stikkord for vårens første kolleksjon fra Bik Bok - som har fått navnet «Billy Jean».

Og ifølge Solveig Elton Jacobsen, som er designer for kleskjeden, er amerikanske innslag - som flagg og college, virkelig på vei tilbake.


– Til våren og sommeren er den amerikanske collegestilen skikkelig tilbake. Her er det alt fra t-skjorter og gensere med flagg, til baseballjakken, collegegensere og olaskjorter med hette. Det er litt 90's med en sporty vri, sier Solveig Elton Jacobsen, designer hos Bik Bok, til KK.no:

– Amerikanske print var kjempestort for en del år siden ,og det kommer stadig tilbake i trendbildet. Det er blant annet kjempepopulært i Tokyo akkurat nå.

LES OGSÅ: Slik styler du statement-tilbehøret

– Enormt populære

En annen stor trend, som også er inspirert av 90-tallet, er den etniske stilen. Og særlig den kort-korte bh-toppen, er et plagg Elton Jacobsen har stor tro på.

– Bh-toppene våre har vært helt enormt populære i høst, og vi har stor tro på at den vil bli del av nøkkellooken for neste sesong. Kombiner den med et skaterskjørt, eller high waist jeans, gjerne med en vest utenpå. Miks gjerne det korte og det lange, slik at det ikke blir en for tacky, avslørende look. Toppen skal være som «den lille juvelen» under, forklarer hun.

I tillegg til college, etnisk og street-wear, satser Bik Bok på myke sommertrender, i form av lette stoffer som blonder, chiffon og tynn bomull, mens fargeskalaen er bred, med fokus på grønne og aqua-blå toner, samt fersken og rosa.

Print er gjennomgående i hele kolleksjonen, både den etniske printen, samt ruter og blomstermønster. I tillegg vil accessoirene fortsette å være store - også her inspirert av det etniske, i form av perler, frynser og farger.

Se flere bilder fra Bik Boks vår/sommerkolleksjon nedenfor:

(Fotograf: Per Ervland)


AMERIKANSK COLLEGETREND: Vårens kolleksjon fra Bik Bok er veldig inspirert av USA - med amerikanske flagg, tegneseriefigurer og ulike print.  Foto: Per Ervland
AMERIKANSK COLLEGETREND: Vårens kolleksjon fra Bik Bok er veldig inspirert av USA - med amerikanske flagg, tegneseriefigurer og ulike print. Foto: Per Ervland Vis mer

LES OGSÅ: Trenden som ikke forsvinner

MUST HAVE-PLAGGET: Ifølge Bik Bok-designer Solveig Elton Jacobsen er den korte bh-toppen et "must have" for våren og sommeren 2013. Helst skal den styles litt ala bildet til venstre, med supermodell Siri Tollerød.  Foto: Per Ervland
MUST HAVE-PLAGGET: Ifølge Bik Bok-designer Solveig Elton Jacobsen er den korte bh-toppen et "must have" for våren og sommeren 2013. Helst skal den styles litt ala bildet til venstre, med supermodell Siri Tollerød. Foto: Per Ervland Vis mer