Cat Eye

Supermodellene beviser at cat eye-sminken er hottere enn noen gang

Slik kopierer du looken til Victoria's Secret-englene!

CAT EYE: Victoria's Secret-modell Sara Sampaio rocker cat eye-looken. Foto: Rex Features
CAT EYE: Victoria's Secret-modell Sara Sampaio rocker cat eye-looken. Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selv om Victoria's Secret Fashion Show kun spilles inn en gang i året, er det så verdt å vente på det. Denne uken ble det gigantiske undertøysshowet spilt inn i Grand Palais i Paris, og det var like bra som vi hadde forestilt oss. Bruno Mars, Lady Gaga og The Weeknd var årets artister, og sistnevnte hadde et ganske så uforglemmelig øyeblikk med ekskjæresten Bella Hadid (20) på catwalken. Bare se på disse bildene og videoen! Og når vi er inne på uforglemmelige øyeblikk: Ikke gå glipp av denne saken som oppsummerer alle de storslåtte øyeblikkene fra Victoria's Secret Fashion Show opp gjennom tidene!

Men selv om showet nå er spilt inn og klart til å vises på tv-skjermene i USA 5. desember, er det ikke sånn at festen slutter. Rett etter visningen dro nemlig modellene på etterfest. Det var glitter, glamour, rosa løper og en sminkelook nesten av VS-englene tok i bruk. Det var nemlig sånn at de fleste modellene hadde blitt sminket med en cat eye - kanskje dette er neste er noe du må teste ut denne julen?

Sara Sampaio (25), Adriana Lima (35), Elsa Hosk (28), Gigi Hadid (21) og Taylor Hill (20) er bare noen av jentene som valgte å ta i bruk cat eye-trenden under nattens etterfest. Dette må vi bare teste ut! Under finner du en video som demonstrerer hvordan du kan gjøre dette i tre enkle steg. Nederst i saken finner du selvfølgelig shoppingtips også!

CAT EYE: Elsa Hosk, Taylor Hill, Adriana Lima, Gigi Hadid og Sara Sampaio. Foto: Scanpix
CAT EYE: Elsa Hosk, Taylor Hill, Adriana Lima, Gigi Hadid og Sara Sampaio. Foto: Scanpix Vis mer

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer