Chanel

Supermodellene demonstrerte i Boulevard Chanel

Karl Lagerfeld skapte en hel bygate og sendte modellene på demonstrasjon for feminisme og frigjøring. Se bildene fra Chanels unike motevisning her!

Supermodellene demonstrerte i Boulevard Chanel
Publisert
Sist oppdatert

Hvor ofte kan man si at man har sett en gruppe feminister med supermodell-utseende demonstrende i en kunstig gate skapt av Karl Lagerfeld, kledd i Chanel fra topp til tå?

Sannsynligvis bare én... Og det er takket være at Lagerfeld ville gjenta suksessen fra sin forrige motevisning, hvor han skapte Chanel Shopping Center, fylte det til randen av Chanel-matvarer og sendte modellene på handletur fremfor nedover en standard catwalk da han skulle vise sin kolleksjon for høsten 2014. 

Les også: Se modellene på handletur i Chanel Shopping Center

Denne gangen skapte Lagerfeld ikke bare en matvarebutikk, men en hel bygate, og hver minste detalj var på plass - alt fra sprekkene i asfalten til søledammene i gatene og plantene på balkongene.

På visningen for Chanels vår- og sommerkolleksjon for 2015 var ikke modellene på handletur - snarere tvert i mot. De marsjerte for feminisme nedover Boulevard Chanel, ikledd noe som minnet om 1920-tallets herredresser blandet med 60- og 70-tallets frigjørende kvinnemote, med demonstrasjonsplakater mens de ropte slagord gjennom Chanel-roperter. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer