Scarlett Johansson

Superstjerne blir designer

Scarlett Johanssons nye kleskolleksjon er på plass i butikken nå.

Superstjerne blir designer
Publisert
Sist oppdatert
«Hearts» – hjerter – kalles kolleksjonen som skuespilleren Scarlett Johansson har vært med å skape i samarbeid med Reeboks eget designteam.

Scarlett Johansson har jobbet tett med Reeboks designtim for å skape en sporty kolleksjon, med feminine retro-detaljer. Hun har fått bruke favorittfargene sine, som er nøytrale toner av vanilje, lysebrunt, safrangult og rosa. Klærne har fått navn som «Heart Break» og «Teacher's Favorite». Blant materialene hun har brukt er lær, cordfløyel, strikk, ull og silke- og kasjmirblandinger.

Denne måneden ble høst- og vinterkolleksjonen sluppet i butikker i hele verden.

Se bilder fra kolleksjonen her.

- Med kolleksjonen «Scarlett Hearts Rbk» kan jeg designe klær for vennene mine, som erhelt vanlige jenter med feminine figurer og flotte kurver, sier Scarlett Johansson.

Slik får du Scarlett-stilen

Hearts-kolleksjonen er tilgjengelig i butikker nå. Foruten sneakers, inneholder kolleksjonen hettegensere, shorts, bomberjakker, og joggedresser. Klærne koster fra 600 kroner til 1400 kroner.

Scarlett Johansson har spilt i en rekke suksess-filmer, og har også et tett forhold til regissør Woody Allen. • Årest motefest
 • Hollywoods hotteste pupper
 • Prøv Scarletts frisyre på Bli ny på nett • Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

  Vi bryr oss om ditt personvern

  KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer