Superstjernen hadde på seg diamanter til 80 millioner

Jepp, du leste riktig!

BLING: Det var ingenting diskré med denne stjernens tilbehør for kvelden under årets SAG Awards. FOTO: Scanpix
BLING: Det var ingenting diskré med denne stjernens tilbehør for kvelden under årets SAG Awards. FOTO: Scanpix Vis mer
Publisert

Det er ingen hemmelighet at Hollywood-stjernene lever et liv i sus og dus.

Spontanturer til tropiske reisemål som Maldivene eller Barbados, digre hus, svindyre biler, joggesko som koster mer enn en gjennomsnittlig årslønn, merkeklær til hundretusenvis av kroner...

Tidligere har KK blant annet skrevet om fem år gamle North som fikk låne mamma Kim Kardashians uhyre sjeldne Dior-veske til en verdi av 312.000 kroner, Kendall Jenner sin 75.000 kroners bursdagskjole og kjendisenes nye «it»-topp. Sistnevnte kan bli din til den nette sum av 130.000 kroner.

ELLEVILL VERDI: North West (6) med mammas veske, Kendall Jenner (24) da hun fylte 21 år og Zendaya (23) iført en populær metall-overdel fra Tom Ford. FOTO: Scanpix
ELLEVILL VERDI: North West (6) med mammas veske, Kendall Jenner (24) da hun fylte 21 år og Zendaya (23) iført en populær metall-overdel fra Tom Ford. FOTO: Scanpix Vis mer

Skalaen ble dog sprengt da årets SAG Awards gikk av stabelen denne uken.

(Se alle antrekkene fra den røde løperen her. Hvilket er din favoritt?)

Da dukket nemlig Jennifer Lopez opp i en skreddersydd kjole fra designer Georges Hobeika – kombinert med diamanter verdt hele ni millioner dollar ifølge People. Dét tilsvarer i overkant av 80 millioner norske kroner.

Diamantene var signert Harry Winston og kom til uttrykk gjennom et spektakulært kjede, øredobber, to armbånd og tre ringer.

Ta en nærmere titt på smykkene på bildet øverst i saken!

LES OGSÅ: Hun er verdens aller best betalte skuespillerinne

SLÅENDE VAKKER: J-Los tilbehør sørget for at hun strålte litt ekstra da hun ankom SAG – som forøvrig står for Screen Actors Guild – Awards denne uken. FOTO: Scanpix
SLÅENDE VAKKER: J-Los tilbehør sørget for at hun strålte litt ekstra da hun ankom SAG – som forøvrig står for Screen Actors Guild – Awards denne uken. FOTO: Scanpix Vis mer






50-åringen var på plass på prisutdelingen i håp om å vinne pris; takket være prestasjonen hennes i fjorårets «Hustlers», var hun nemlig en av de nominerte for beste kvinnelige birolle.

I filmen portretterer J-Lo stripperen Ramona som, sammen med en gjeng kolleger, begynner å svindle til seg store pengesummer. Handlingen er basert på virkelige hendelser.

Da nominasjonen ble kjent i desember, delte den tydelig rørte tobarnsmoren en videosnutt på Instagram.

– Jeg tror aldri jeg har blitt nominert til en SAG-pris før. Jeg er så utrolig glad og så takknemlig for å bli anerkjent av mine medskuespillere der ute (vinnerne stemmes frem av bransjefolk, jour. anm.), sier hun blant annet i klippet.

Slik trener J-Lo

For å «bli» Ramona, var Lopez fast bestemt på å komme i sitt livs form.

Hun er tross alt iført minimalt med klær i de fleste scenene sine i storfilmen, og det krever sitt å oppnå fysikken til en kvinne som underholder ved å snurre rundt stenger tilsynelatende uanstrengt, henger opp-ned, danser... Snakk om hard treningsøkt, og dét hver dag!

Tidligere har KK funnet ut akkurat hvordan stjernen trener – og det er langt ifra tjue minutters tid på mølla før middag. Ikke overraskende, kanskje?

Diett og kosthold: Lopez' viktigste regel er å drikke vann og holde seg hydrert. Hun drikker mye vann, og spesielt før en treningsøkt for å få best mulig utbytte.

I tillegg drikker hun verken koffein eller alkohol. Til Hollywood Life sier hun at hun verken røyker eller drikker alkohol. Kaffe holder hun seg også unna, da det kan ødelegge huden.

Ernæringsfysiolog Haylie Pomroy røper at maten Jennifer Lopez spiser er økologisk og har et høyt innhold av proteiner. Hun lar seg ikke friste av «junk food» (hvordan er det mulig?), og spiser frukt og grønt uten stivelse som mellommåltider. Lopez spiser mye proteiner ofte kombinert med quinoa, brun ris eller søtpotet.

Trening: J-Lo trener hver dag, og gjennomfører alltid treningsøkten på morgenen. Til Hello! sier hun at hun er 100 prosent sikker på at trening er en del av det som gjør deg lykkelig.

Måten hun holder på treningsmotivasjonen er å trene variert og bytte ut treningsprogrammene sine jevnlig. Lopez har også en del dansetrening, noe hun liker veldig godt og har drevet med hele livet.

Hennes New York-baserte trener, David Kirsch, forteller ovenfor Insider at øktene deres ofte består av kickboxing, sirkeltrening, såkalte «burpees» og magetrening.

En øvelse hun sverger til, er «platypus walk». Denne trener hovedsakelig rumpa. Ta en titt på videoen nedenfor for å se hvordan det utføres! Kirsch sier til Insider at dette er den raskeste og mest effektive treningen for rumpa. Kanskje verdt å prøve neste gang du er på treningsstudioet?

I forkant av «Hustlers»-rollen, måtte det et ekstra element med inn i treningen; nemlig pole-dancing.

På J-Los YouTube-kanal har hun postet videoer fra treningen og «behind the scenes»-materiale fra innspillingen av filmen. Her innrømmer hun blant annet at pole-dancing er noe av det vanskeligste hun har gjort, og at det kreves ekstremt mye hard trening og konstant øvelse.

Vi tviler ikke!




Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer